Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Trådløs dimmer til ditt Philips Hue-system

Philips Hue Dimmer switch

  Art.nr: 247477
  • Plasseres hvor du ønsker
  • Trådløs fjernkontrollo
  • Batteridrevet

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Philips Hue Dimmer Switch EU er en batteridrevet dimmer for Hue-systemet. Du kobler dimmeren til Hue-styringsenheten din (kjøpes separat) og konfigureres via appen, og kontroller belysningseffektene uten å måtte bruke din smarte enhet. Slå på / av eller dim for å passe til smaken din.

Plasseres hvor du ønsker

Dimmeret brukes som standard veggbryter, men kan plasseres hvor som helst, enten med skruer eller med tape på baksiden. Dette betyr rask installasjon uten kabler og unødvendig problemer. Enheten drives av et CR2450-batteri (medfølger) og som har en levetid på minst 3 år.

Avtagbar fjernkontroll

Strømbryteren er magnetisk og kan lett fjernes fra den monterte platen. Dette gjør det mulig å bruke dimmeren som fjernkontroll. En rekkevidde på 12 meter sikrer at du alltid har kontroll på ditt Hue-systemet.

Dimensjoner for veggplate: 14 x 115 x 70 mm

OBS! Dimmeren krever at du har en HUE-styringsenhet

247477 247477 Philips Philips Hue Dimmer switch 929001173761 Philips Hue Dimmer Switch EU er en batteridrevet dimmer for Hue-systemet. Du kobler dimmeren til Hue-styringsenheten din (kjøpes separat) og konfigureres via appen, og kontroller belysningseffektene uten å måtte bruke din smarte enhet. Slå på / av eller dim for å passe til smaken din. Plasseres hvor du ønsker Dimmeret brukes som standard veggbryter, men kan plasseres hvor som helst, enten med skruer eller med tape på baksiden. Dette betyr rask installasjon uten kabler og unødvendig problemer. Enheten drives av et CR2450-batteri (medfølger) og som har en levetid på minst 3 år. Avtagbar fjernkontroll Strømbryteren er magnetisk og kan lett fjernes fra den monterte platen. Dette gjør det mulig å bruke dimmeren som fjernkontroll. En rekkevidde på 12 meter sikrer at du alltid har kontroll på ditt Hue-systemet.Dimensjoner for veggplate: 14 x 115 x 70 mmOBS! Dimmeren krever at du har en HUE-styringsenhet Philips Hue 4,8 9 189 NOK 189 NewCondition InStock
  1. Smarte hjem
  2. Velg etter system / produsent
  3. Philips Hue