Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Philips Hue trådløst dimmekit

Philips Hue Wireless dimming kit A60 E27

  Art.nr: 1008066
  • Inkludert 9 W LED-pære E27
  • Lett å installere
  • Koble til med Bluetooth
  • Styr fra din smartphone
  • Bruk med inntil ti Hue-pærer

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Philips Hue wireless dimmekit gjør hjemmet ditt både smidigere og smartere. Styr den medfølgende pæren med telefonen eller med switchen. Du kan styre inntil ti Philips Hue-pærer samtidig. Du kan bruke dimmebryteren som en vanlig veggbryter ved å feste den til veggen med den medfølgende dobbeltsidige tapen, eller ved å skru den fast. Du trenger ingen elektriker - det er ingen kabler og ingen installasjon. Enklere kan det ikke bli! Du kan også løsne strømbryteren og bruke den som fjernkontroll. 

En smart pære

Denne pæren fungerer som en hvilken som helst LED-pære, men er så mye mer. Den er en tilleggspære til Philips Hue belysningssystem som lar deg styre belysning på måter du ikke ante at var mulig. Fullfør med en bro for å komme igang eller kjøp en startpakke med bro og pærer. 

Koble pæren til smarttelefonen din eller Hue-broen og oppdag utallige muligheter. Still inn timere, alarmer og mer for å få hele Hue-opplevelsen. Opplev garantert smidig lysregulering med Philips Hue. Ikke for lyst. Ikke for mørkt. Perfekt, helt enkelt. Helt uten kabler, elektriker og installasjoner. 

Kom i gang enklere enn noensinne

Ta det første krittet mot et smartbelyst hjem med Philips Hue Bluetooth-appen. Den siste serien Philips hue-pærer har innebygget Bluetooth-chip som lar deg som ikke har en Hue-bro styre inntil ti smartpærer rett fra smarttelefonen. 

Velg mellom utvalgte lysscener, styr alle pærer i et bestemt rom eller dimm pærene med stemmen din. Dette er eksempler på funksjoner du får tilgang til med Hue Bluetooth. Når du senere vil bygge videre på systemet kan du gå til anskaffelse av en Hue-bro, noe som lar deg styre inntil 50 pærer. 

Bygg videre på Philips Hue-systemet ditt

For å nå neste nivå kreves en Philips Hue-bro - dette er selve hjernen i systemet. Broen kobles til hjemmenettet ditt og kommuniserer trådløst med Hue-pærene dine. Når du starter broen første gang så søker den opp og kobler til pærene dine automatisk. 

Når installasjonen er klar laster du ned Philips Hue-appen til mobilen eller nettbrettet, og styrer hele systemet trådløst.

1008066 1008066 Philips Philips Hue Wireless dimming kit A60 E27 929001821603 Philips Hue wireless dimmekit gjør hjemmet ditt både smidigere og smartere. Styr den medfølgende pæren med telefonen eller med switchen. Du kan styre inntil ti Philips Hue-pærer samtidig. Du kan bruke dimmebryteren som en vanlig veggbryter ved å feste den til veggen med den medfølgende dobbeltsidige tapen, eller ved å skru den fast. Du trenger ingen elektriker - det er ingen kabler og ingen installasjon. Enklere kan det ikke bli! Du kan også løsne strømbryteren og bruke den som fjernkontroll.  *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> En smart pære Denne pæren fungerer som en hvilken som helst LED-pære, men er så mye mer. Den er en tilleggspære til Philips Hue belysningssystem som lar deg styre belysning på måter du ikke ante at var mulig. Fullfør med en bro for å komme igang eller kjøp en startpakke med bro og pærer. Koble pæren til smarttelefonen din eller Hue-broen og oppdag utallige muligheter. Still inn timere, alarmer og mer for å få hele Hue-opplevelsen. Opplev garantert smidig lysregulering med Philips Hue. Ikke for lyst. Ikke for mørkt. Perfekt, helt enkelt. Helt uten kabler, elektriker og installasjoner.  Kom i gang enklere enn noensinne Ta det første krittet mot et smartbelyst hjem med Philips Hue Bluetooth-appen. Den siste serien Philips hue-pærer har innebygget Bluetooth-chip som lar deg som ikke har en Hue-bro styre inntil ti smartpærer rett fra smarttelefonen. Velg mellom utvalgte lysscener, styr alle pærer i et bestemt rom eller dimm pærene med stemmen din. Dette er eksempler på funksjoner du får tilgang til med Hue Bluetooth. Når du senere vil bygge videre på systemet kan du gå til anskaffelse av en Hue-bro, noe som lar deg styre inntil 50 pærer.  Bygg videre på Philips Hue-systemet ditt For å nå neste nivå kreves en Philips Hue-bro - dette er selve hjernen i systemet. Broen kobles til hjemmenettet ditt og kommuniserer trådløst med Hue-pærene dine. Når du starter broen første gang så søker den opp og kobler til pærene dine automatisk. Når installasjonen er klar laster du ned Philips Hue-appen til mobilen eller nettbrettet, og styrer hele systemet trådløst. Philips Hue 4 5 259 NOK 259 NewCondition InStock
  1. Smarte hjem
  2. Velg etter system / produsent
  3. Philips Hue