Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Stor ekstern sokkellampe for utendørsbruk

Philips Hue Calla Large External Pedestal

  Art.nr: 1007931
  • Passer til Philips Hue-system
  • 16 millioner farger
  • Utbyggingslampe
  • Dimmerfunksjon

Denne varen er ikke lenger i salg

Du har kommet til et produkt som ikke lenger finnes i sortimentet vårt.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Med 16 millioner farger til din disposisjon har du alle muligheter for å sette ditt eget personlige preg over uteplassen din og lyse den opp akkurat sånn du ønsker. Philips Hue Calla Large Pedestal er en lampe for utendørsbruk, lampen er 40 cm høy, hvilket gjør at lyset spres over et stort område. Lys opp en sti, blomsterbedet eller hva du enn ønsker.

Observer at lampen er en utbyggingslampe til Philips Hue Calla Large Pedestal Base Unite og derfor er det ikke inkludert en strømforsyningskabel i pakken.

Sett ditt preg på uteplassen

Gjennom Philips Hue-appen kan du styre og skjemalegge lampene dine sånn du vil. Lampen har dimmerfunksjon, 16 millioner farger og mange ulike nyanser av hvitt lys, alt fra det varme hvite sommerlyset til det kaldere vinterhvite lyset, sånn at du kan sette ditt eget preg på hagen din året rundt.

I Hue-appen kan du skjemalegge belysningen sånn at for eksempel lampene er tente når du kommer hjem og slukkes når du drar hjemmefra. Du kan også stille inn dimmerfunksjonen via appen, og på den måten stille inn lysstyrke og skjemalegge at lampene dimmes ned på et gitt tidspunkt.

Når du har funnet din favoritt lysinnstilling kan du lagre den i appen og enkelt finne den fram igjen.

Skap ditt eget Philips Hue-system

For å komme i gang med smartbelysning og å sette opp ditt eget Hue-system trenger du en Philips Hue Bridge. Bridge er hjernen i systemet og kobles til ditt hjemmenettverk. Første gang Bridge startes søker den opp kompatible enheter og kobler de trådløst til systemet den setter opp. Når installasjonen av lampene er klar kan du begynne å bruke gratisappen Philips Hue på mobilen eller nettbrettet, appen lar deg styre hele systemet og kontrollere lampene trådløst.

IP65-klassifisert

Philips Hue Calla Large Pedestal er produsert i aluminium og herdet glass av høy kvalitet, hvilket gjør at den tåler utendørsklima. Armaturen oppnår IP65-klassifikasjon hvilket innebærer at den er beskyttet mot vann og støv.

Observer at Philips Hue-bryggen selges separat.

1007931 1007931 Philips Philips Hue Calla Large External Pedestal 17437/30/P7 Med 16 millioner farger til din disposisjon har du alle muligheter for å sette ditt eget personlige preg over uteplassen din og lyse den opp akkurat sånn du ønsker. Philips Hue Calla Large Pedestal er en lampe for utendørsbruk, lampen er 40 cm høy, hvilket gjør at lyset spres over et stort område. Lys opp en sti, blomsterbedet eller hva du enn ønsker. Observer at lampen er en utbyggingslampe til Philips Hue Calla Large Pedestal Base Unite og derfor er det ikke inkludert en strømforsyningskabel i pakken. Sett ditt preg på uteplassen Gjennom Philips Hue-appen kan du styre og skjemalegge lampene dine sånn du vil. Lampen har dimmerfunksjon, 16 millioner farger og mange ulike nyanser av hvitt lys, alt fra det varme hvite sommerlyset til det kaldere vinterhvite lyset, sånn at du kan sette ditt eget preg på hagen din året rundt. I Hue-appen kan du skjemalegge belysningen sånn at for eksempel lampene er tente når du kommer hjem og slukkes når du drar hjemmefra. Du kan også stille inn dimmerfunksjonen via appen, og på den måten stille inn lysstyrke og skjemalegge at lampene dimmes ned på et gitt tidspunkt. Når du har funnet din favoritt lysinnstilling kan du lagre den i appen og enkelt finne den fram igjen. Skap ditt eget Philips Hue-system For å komme i gang med smartbelysning og å sette opp ditt eget Hue-system trenger du en Philips Hue Bridge. Bridge er hjernen i systemet og kobles til ditt hjemmenettverk. Første gang Bridge startes søker den opp kompatible enheter og kobler de trådløst til systemet den setter opp. Når installasjonen av lampene er klar kan du begynne å bruke gratisappen Philips Hue på mobilen eller nettbrettet, appen lar deg styre hele systemet og kontrollere lampene trådløst. IP65-klassifisert Philips Hue Calla Large Pedestal er produsert i aluminium og herdet glass av høy kvalitet, hvilket gjør at den tåler utendørsklima. Armaturen oppnår IP65-klassifikasjon hvilket innebærer at den er beskyttet mot vann og støv. Observer at Philips Hue-bryggen selges separat. Philips Hue 999 NOK 999 NewCondition Discontinued
  1. Smarte hjem
  2. Velg etter system / produsent
  3. Philips Hue