Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Philips HUE Bridge 2.1 - Styreenheten til Philips Hue-system

Philips HUE Bridge EU

  Art.nr: 223310
  • Legg til opptil 50 Philips Hue-lys
  • Utvid med Philips Hue-tilbehør
  • Kompatibel med Apple HomeKit

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Philips Hue bridge

Hue Bridge er selve hjernen i lyssystemet til Philips og er den enheten som kobler alle lyskildene sammen.

Du kan koble til opptil 50 lyskilder og kontrollere de på en ekstremt enkel måte fra mobilen en app som kan lastes ned til din telefon. 

Hue App til mobiltelefonen

Appen kan lastes ned til iPhone, iPad og Android. Via appen kan du styre lyset i hjemmet, men det betyr ikke at du kun kan skru lyset av og på. Du kan sette opp systemet til å skru på lyset når du kommer hjem, endre farge basert på klokkeslett eller vær, med mer. I videoen får du et innblikk i mulighetene med Philip Hue Appen.

Støtter Apple HomeKit

Philips Hue-system gjør at du kan justere lyset slik du vil ha rett fra telefonen og er kompatibel med Apple Homekit.  

Dette er Philips Hue:


Philips Hue app til iPhone og iPad

Last ned appen til iPhone og iPad her.

223310 Philips Philips HUE Bridge EU 929001180601 Philips Hue bridge Hue Bridge er selve hjernen i lyssystemet til Philips og er den enheten som kobler alle lyskildene sammen. Du kan koble til opptil 50 lyskilder og kontrollere de på en ekstremt enkel måte fra mobilen en app som kan lastes ned til din telefon.  Hue App til mobiltelefonen Appen kan lastes ned til iPhone, iPad og Android. Via appen kan du styre lyset i hjemmet, men det betyr ikke at du kun kan skru lyset av og på. Du kan sette opp systemet til å skru på lyset når du kommer hjem, endre farge basert på klokkeslett eller vær, med mer. I videoen får du et innblikk i mulighetene med Philip Hue Appen. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Støtter Apple HomeKit Philips Hue-system gjør at du kan justere lyset slik du vil ha rett fra telefonen og er kompatibel med Apple Homekit.   Dette er Philips Hue: *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Philips Hue app til iPhone og iPad Last ned appen til iPhone og iPad her. Philips Hue app til Android Last ned appen til telefoner og nettbrett med Android her. Philips Hue 4,3 13 499 NOK 499 NewCondition InStock
  1. Smarte Hjem
  2. Velg etter system / produsent
  3. Philips Hue