Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Dimbar utendørslampe for Philips Hue-system

Philips Hue Appear Wall Lantern

  Art.nr: 1011076
  • Kobles til Philips Hue-brygg
  • Velg mellom 16 millioner farger
  • IP44 klassifisert
  • Laget av støpt aluminium
  • Kompatibel med Google Assistant og Apple Homekit

Denne varen er ikke lenger i salg

Du har kommet til et produkt som ikke lenger finnes i sortimentet vårt.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Utvid Philips Hue-systemet og nyt smart utendørsbelysning med Philips Hue Appear Wall Lantern. Den har to lyspærer med fargestøtte som gir deg muligheten til å velge mellom 16 millioner farger. Bruk Philips Hue-belysning til å gjøre hjemmet klart for ferier og helligdager; klare røde og grønne lys til juletiden, diskré vårfarger, eller en uhyggelig glød som gjør hjemmet til det skumleste i gaten på Halloween. Denne utendørslampen fra Philips Hue er utformet i samsvar med IP44 og materialeter  i høy kvalitet for å sikre den beste ytelsen. 

Koble til Philips Hue-brygg

For å komme i gang med smartbelysning og å sette opp ditt eget Hue-system trenger du en Philips Hue Bridge. Bridge er hjernen i systemet og kobles til ditt hjemmenettverk. Første gang Bridge startes søker den opp kompatible enheter og kobler de trådløst til systemet den setter opp. Når installasjonen av lampene er klar kan du begynne å bruke gratisappen Philips Hue på mobilen eller nettbrettet, appen lar deg styre hele systemet og kontrollere lampene trådløst.

To trekantede lyseffekter

En lysstråle går opp fra lykten og en går ned fra lykten. Det begge lysstrålene har til felles, er at dem gir trekantede lyseffekter mot enhver type vegg og overflate. Du velger selv hvilken lysstyrke og farge trekantene skal ha, og har mulighet til å endre farge etter anledning.

IP44 klassifisert 

Den er spesielt utformet for utendørsmiljøer og har gjennomgått omfattende testing for å sikre ytelsen. IP-nivået angis av to tall, det første henviser til beskyttelsesnivået mot støv, og det andre henviser til beskyttelse mot vannsprut. Denne lampen er utformet med IP44, noe som betyr at den er beskyttet mot vannsprut. Dette produktet er ideelt for utendørs bruk. 

Hjemme- og bortemodus 

Meg Philips Hue får du tilgang til en mengder av innstillinger. Blant annet kan du angi tidsinnstillinger, varsler, alarmer og mer. Du har også muligheten til å slå på hjemmemodus som slår på alle lysene, eller bortemodus som slår av alle lysene. Eller konfigurer Philips Hue-appen din til å gjenkjenne når du kommer hjem. Før du går ut av bilen din eller går opp veien til huset, slår de valgte lysene seg på automatisk.

Google Assistant

Philips Hue er kompatibelt med Google Assistant. Styr belysningen din med stemmen, så trenger du ikke engang gå bort til lysbryteren eller finne igjen mobilen.

Kompatibel med Apple HomeKit

Philipe Hue Bridge er dessuten kompatibel med Apple HomeKit-teknologi. Be Siri om å skru på eller dimme lampene eller bruke forhåndsinnstillinger uten å trykke på en eneste knapp. Via tredjepartsapper kan du til og med koble pærene til Apple HomeKit-aktiverte enheter.

Hue Bridge selges separat eller i pakker med Hue-pærer.

1011076 1011076 Philips Philips Hue Appear Wall Lantern 915005842801 Utvid Philips Hue-systemet og nyt smart utendørsbelysning med Philips Hue Appear Wall Lantern. Den har to lyspærer med fargestøtte som gir deg muligheten til å velge mellom 16 millioner farger. Bruk Philips Hue-belysning til å gjøre hjemmet klart for ferier og helligdager; klare røde og grønne lys til juletiden, diskré vårfarger, eller en uhyggelig glød som gjør hjemmet til det skumleste i gaten på Halloween. Denne utendørslampen fra Philips Hue er utformet i samsvar med IP44 og materialeter  i høy kvalitet for å sikre den beste ytelsen.  Koble til Philips Hue-brygg For å komme i gang med smartbelysning og å sette opp ditt eget Hue-system trenger du en Philips Hue Bridge. Bridge er hjernen i systemet og kobles til ditt hjemmenettverk. Første gang Bridge startes søker den opp kompatible enheter og kobler de trådløst til systemet den setter opp. Når installasjonen av lampene er klar kan du begynne å bruke gratisappen Philips Hue på mobilen eller nettbrettet, appen lar deg styre hele systemet og kontrollere lampene trådløst. To trekantede lyseffekter En lysstråle går opp fra lykten og en går ned fra lykten. Det begge lysstrålene har til felles, er at dem gir trekantede lyseffekter mot enhver type vegg og overflate. Du velger selv hvilken lysstyrke og farge trekantene skal ha, og har mulighet til å endre farge etter anledning. IP44 klassifisert  Den er spesielt utformet for utendørsmiljøer og har gjennomgått omfattende testing for å sikre ytelsen. IP-nivået angis av to tall, det første henviser til beskyttelsesnivået mot støv, og det andre henviser til beskyttelse mot vannsprut. Denne lampen er utformet med IP44, noe som betyr at den er beskyttet mot vannsprut. Dette produktet er ideelt for utendørs bruk.  Hjemme- og bortemodus  Meg Philips Hue får du tilgang til en mengder av innstillinger. Blant annet kan du angi tidsinnstillinger, varsler, alarmer og mer. Du har også muligheten til å slå på hjemmemodus som slår på alle lysene, eller bortemodus som slår av alle lysene. Eller konfigurer Philips Hue-appen din til å gjenkjenne når du kommer hjem. Før du går ut av bilen din eller går opp veien til huset, slår de valgte lysene seg på automatisk. Google Assistant Philips Hue er kompatibelt med Google Assistant. Styr belysningen din med stemmen, så trenger du ikke engang gå bort til lysbryteren eller finne igjen mobilen. Kompatibel med Apple HomeKit Philipe Hue Bridge er dessuten kompatibel med Apple HomeKit-teknologi. Be Siri om å skru på eller dimme lampene eller bruke forhåndsinnstillinger uten å trykke på en eneste knapp. Via tredjepartsapper kan du til og med koble pærene til Apple HomeKit-aktiverte enheter. Hue Bridge selges separat eller i pakker med Hue-pærer. Philips Hue 5 1 1399 NOK 1399 NewCondition Discontinued
  1. Smarte hjem
  2. Velg etter system / produsent
  3. Philips Hue