Philips Hue Starter kit E27 A60 3set White - Startsett Philips Hue med 3 hvite LED-lys og trådløs dimmer
Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Startsett Philips Hue med 3 hvite LED-lys og trådløs dimmer

Philips Hue Starter kit E27 A60 3set White

  Art.nr: 1008075
 • 9 W (60 W)
 • 3 LED-lys, trådløs dimmer og en bridge
 • Koble til med Bluetooth
 • E27 sokkel
 • Kompatibel med Apple HomeKit

Internett

På lager
Fri frakt eller prioritert håndtering?
Se leveringsalternativene dine her.
Info

30 dager åpent kjøp

Fri frakt

Levering samme dag

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

 

Startpakke med tre LED-pærer i Philips Hue-serien, en trådløs dimmer og en styreenhet, er en god start på en smart hjemmebelysning. Med Philips Hue kan du styre hvordan du vil ha hjemmebelysningen. Lampene har en E27 sokkel som passer til dine standard lamper hjemme, men med den forskjellen de kommuniserer trådløst med Philips Hue Bridge, som igjen kobles til hjemmenettverket og blir tilgjengelig fra mobilen din. Kontroller belysningen og juster lyset.

En uvanlig vanlig lampe

 

Lys påvirker humøret, oppmerksomheten og rutinene våre. Et kjøligere hvitt lys forsterker mens et mer varmt hvitt lys slapper man av med. Disse LED-lampene avgir et varmt hvitt lys på 2700 K og med en styrke på 806 lumen. Stikkontakten er E27 / stor stikkontakt som passer i mange vanlige inventarer, som taklamper, gulvlamper og utendørsbelysning. Spredningsvinkel 180 °.

 

Lampene har en levetid på omtrent 25 000 timer, sammenlignet med brennetiden til en vanlig glødelampe på omtrent 1000 timer. Hue 9 W E27 starter umiddelbart med 100% lysstrøm og er bare dimbar via appen i smarttelefon og nettbrett.

Kom i gang, enklere enn noen gang

Ta det første trinnet til et hjem med smart belysning gjennom Philips Hue Bluetooth-appen. Det siste utvalget av Philips Hue-lamper har en innebygd Bluetooth-brikke, som lar deg som ikke har en Hue-bridge, kontrollere opptil ti smarte lamper direkte via mobiltelefonen din.

Velg mellom valgte lysscener, kontroller alle lysene i et rom, eller demp lysene med stemmen din. Dette er eksempler på funksjoner du får tilgang til med Hue Bluetooth. Når du senere ønsker å utvide systemet ditt, kan du få en Hue-bridge, som gjør det mulig å kontrollere opptil 50 lamper.

En smartere lampe

 

Bare lysene alene fungerer som alle andre LED-lys, men det er mye mer enn det. Det er ekstra lamper for Philips Hue-lyssystemer som lar deg kontrollere belysningen på en måte du ikke visste var mulig.

 

Koble lampene til bridgen og oppdag de uendelige mulighetene. Legg til timer, varsler, alarmer og mer for å få hele Philips Hue-opplevelsen. Opplev garantert lysstyring med Philips Hue. Ikke for lyse. Ikke for mørkt. Rett og slett. Du trenger ikke kabler, elektrikere eller installasjoner.

Skap din egen Philips Hue-System

For å komme i gang med smartbelysning og å sette opp ditt eget Hue-system trenger du en Philips Hue Bridge. Bridge er hjernen i systemet og kobles til ditt hjemmenettverk. Første gang Bridge startes søker den opp kompatible enheter og kobler de trådløst til systemet den setter opp. Når installasjonen av lampene er klar kan du begynne å bruke gratisappen Philips Hue på mobilen eller nettbrettet, appen lar deg styre hele systemet og kontrollere lampene trådløst.

Styr opp til 50 lamper

 

Philips Hue er et enkelt, pålitelig og fremtidssikkert system med en bridge som er kraftig nok til å håndtere opptil 50 lamper og 10 kontrollere, slik at du kan kontrollere belysningen i hele huset. Hver lampe kan også styres individuelt. Philips Hue er basert på Zig Bee som er en trygg og pålitelig teknologi med lavt strømforbruk for å kontrollere belysning. Systemet oppdateres kontinuerlig med nye funksjoner og forbedringer, og programvareoppdateringer gjøres trådløst og automatisk til Hue-lampene.

Fjernstyring

Bruker noen i familien å slå av lysene? Eller vil du bare at den skal være opplyst når du kommer hjem sent? Via smarttelefonen kan du styre belysningen eksternt takket være geofencing-teknologi, hvor som helst, hjemme eller på farten. Du kan også programmere inn slik at lyset kommer på når du kommer hjem og slår seg av når du går ut.

 

Takket være geofencing-teknologi er det også mulig å programmere slik at lyset tennes når du kommer hjem og slukker når du drar. Lagre lysinnstillingene dine, og hent dem når du vil, med bare ett fingeravtrykk.

Din egen sol på soverommet

Bruk Philips Hue som ditt eget våkne lys og våk opp forsiktig for en fin start på dagen. Med Hue-appen kan du stille en lampe til å tennes sakte og med gradvis økende lysintensitet, noe som gir deg en følelse av å våkne til soloppgangen. På samme måte kan du også la lampen slukke gradvis for en naturlig måte å sovne, perfekt på for eksempel barnerommet.

Tekniske fakta om bridgen

 
 
 • Diameter: 100 mm
 • Høyde: 25 mm
 • Frekvensbånd: 2400–2483,5 MHz
 • Maks. antall tilbehør: 10
 • Maks. antall lamper: 50
 • Monteringsalternativer: Desktop, vegg
 • Strømadapter: 100-240V AC / 50-60Hz, Utgangsspenning: 5V DC 600mA, Sovestyrke: maks 0,1 W
 • Strømforbruk: Maks 250mA

Kompatibilitet

 
 • IOS: 7 eller senere
 • HomeKit-kompatibel: iOS 9 eller senere
 •  iPad: 2, 3, og 4 generasjon 
 • iPad Air: 1, 2 og 3 generasjon
 • iPad Mini: 1, 2, 3 og 4 generasjon
 • iPhone: 4, 4S, 5, 5S, 6, 6 Plus eller senere generasjon
 • iPod Touch: 5 og senere generasjon

Kompatibel med Apple HomeKit

Philips Hue-dock er også kompatibel med Apple HomeKit-teknologi. Be Siri om å slå på eller dimme lysene eller hente forhåndsinnstillinger uten å trykke på en eneste knapp. Du kan til og med koble lysene til andre Apple HomeKit-aktiverte enheter via tredjepartsapper.