Philips Hue Starter Kit E27 A60 2-set White/Color Ambiance - Philips Hue startpakke for smart hjemmebelysning
Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Philips Hue startpakke for smart hjemmebelysning

Philips Hue Starter Kit E27 A60 2-set White/Color Ambiance

  Art.nr: 1008099
  • 9 W (60 W)
  • E27-sokkel
  • Velg mellom 16 millioner farger
  • Synk med film og musikk
  • Kompatibel med Google Assistant og Apple Homekit

Internett

På lager
Fri frakt eller prioritert håndtering?
Se leveringsalternativene dine her.
1 490,-

Delbetal fra 169,-/mnd. Info

Info

30 dager åpent kjøp

Fri frakt

Levering samme dag

Tilbehør

Produktanmeldelser

Produktbeskrivelse

Philips Hue er et smartbelysningssystem som gjør det mulig for deg å styre belysningen og sette opp ulike program der du selv bestemmer hva som skal tendes - og når. Denne pakken inneholder to LED-pærer som kan lyse med både hvitt og farget lys. De har E27-sokkel, som gjør at de passer i helt vanlige armaturer. Koble dem rett til en Philips hue bridge, så kan du gjøre dine vanlige, gamle lamper smarte.

Skap ditt eget Philips Hue-system

For å komme i gang med smartbelysning og å sette opp ditt eget Hue-system trenger du en Philips Hue Bridge. Bridge er hjernen i systemet og kobles til ditt hjemmenettverk. Første gang Bridge startes søker den opp kompatible enheter og kobler de trådløst til systemet den setter opp. Når installasjonen av lampene er klar kan du begynne å bruke gratisappen Philips Hue på mobilen eller nettbrettet, appen lar deg styre hele systemet og kontrollere lampene trådløst.

Skap god stemning

Lys påvirker humør, oppmerksomhet og rutiner. Et kaldt hvit lys gjør deg piggere, mens et varmere lys er avslappende. Philips Hue lar deg selv styre lyssettingen i de forskjellige sonene i hjemmet ditt, nå med enda mer levende farger. 

Match lyset etter humøret. Lek med lys og velg og vrak blant 16 millioner farger i Philips Hue-appen, som finnes både til Android og iOS. Bruk appen for å finjustere nyanser av hvitt, fra kaldt og energigivende til varmt og avslappende. Du velger selv og tilpasser etter humør og stemning. Lagre lysinnstillingene dine og hent dem frem igjen på et øyeblikk akkurat når du vil.

Synk lyset med film og musikk

Maksimer TV-og filmopplevelsen din eller utvid gamingen til hele rommet. Via en tredjepartsapp kan du gjøre ennå mer med denne smartpæra. Synk belysningen til favorittlåtene eller forvandle et hvilket som helst rom til et disco og se hvordan lyset flyter i takt med musikken. Med Philips Hue kan du ta med deg dansegulvet inn i stua. Philips Hue er et enkelt, pålitelig og fremtidsrettet system som lar deg koble til inntil 50 Hue-pærer. 

Din egen sol på soverommet

Bruk Philips Hue som ditt eget wakeup light og våkne forsiktig for en fin start på dagen. Med Hue-appen kan du stille en lampe til å tennes sakte og med gradvis økende lysintensitet, noe som gir deg en følelse av å våkne til en vakker soloppgang. På samme måte kan du også la lampen slukke gradvis for en naturlig måte å sovne, perfekt på for eksempel barnerommet.

Fjernstyring

Har du et familiemedlem som aldri slukker lyset etter seg? Eller vil du helt enkelt at det skal være lyst og innbydende når du er sent hjemme fra jobb? Via smarttelefonen din og geofencingteknikk kan du fjernstyre belysningen uansett hvor du befinner seg, både hjemmefra og på reisefot. Du kan også programmere inn slik at lysene tennes når du kommer hjem og slukkes når du drar avgårde.

Google Assistant

Philips Hue er kompatibel med Google Assistant. Styr belysningen med stemmen din, så trenger du verken å reise deg for å gå bort til strømbryteren eller finne frem mobilen.

Apple HomeKit

Philips Hue-broen er dessuten kompatibel med Apple HomeKit-teknikk. Be Siri skru på eller dimme pærene eller hente forhåndsinstillinger uten å trykke på en eneste tast. Via tredjepartsapper kan du til og med koble lampene til andre Apple HomeKit-aktiverte enheter.