Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

LED-pære med hvitt stemningslys for Philips Hue

Philips HUE 8,5W A60 E27 EU White Ambiance

  Art.nr: 1008079
  • 8,5 W (60 W)
  • E27-sokkel
  • Tilkobles via Bluetooth
  • Hvitt lys
  • Tilleggspære for Philips Hue-systemet

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Denne 8,5 W LED-pæren er en tilleggspære for et eksisterende Philips Hue-system. Et helt vanlig E27-feste/stor sokkel gjør at den passer i mange armaturer i hjemmet ditt – men ulikt vanlige pærer kan denne styres fra mobilen din. Philips Hue er et smart belysningssystem for hjemmet som bygger på en Hue Bridge (ikke inkludert) og opptil 50 ulike pærer, som du tilkobler trådløst til hverandre og kan kontrollere med en smarttelefon.

Kom i gang, enklere enn noensinne

Ta det første steget mot et hjem med smartbelysning gjennom Philips Hues Bluetooth-app.  Den nyeste serien Philips Hue-pærer har en innebygd Bluetooth-brikke, som lar deg som ikke har en Hue Bridge styre opptil ti smartpærer rett fra mobilen.

Velg mellom utvalgte lysscener, styr alle pærer i et rom eller dim pærene med stemmen. Det er eksempler på funksjoner du får tilgang til med din Hue Bluetooth. Når du senere vil utvide systemet ditt, kan du skaffe deg en Hue Bridge, som muliggjør styring av opptil 50 pærer.

Skap ditt eget Philips Hue-system

For å nå neste nivå, kreves det en Philips Hue Bridge, som er selve hjernen i hele systemet. Hue Bridge tilknyttes hjemmenettverket ditt og kommuniserer trådløst med Hue-pærene dine. Første gang den starter opp søker den automatisk opp og tilkobler pærene.

Når installasjonen er ferdig, laster du ned gratisappen Philips Hue til mobilen din eller nettbrettet ditt, og med appen styrer du hele systemet og kontrollerer pærene trådløst.

Din egen sol på soverommet

Bruk Philips Hue som ditt eget wake-up light og få en myk start på dagen. Med Hue-appen kan du stille inn en lampe som skal skrus på langsomt og med gradvis økende lysstyrke, som gir den en opplevelse av å våkne til soloppgangen. På samme måte kan du også la lampen slukne gradvis, for en naturlig måte å sovne på – perfekt til for eksempel barnerommet.

1008079 1008079 Philips Philips HUE 8,5W A60 E27 EU White Ambiance 929002216901 Denne 8,5 W LED-pæren er en tilleggspære for et eksisterende Philips Hue-system. Et helt vanlig E27-feste/stor sokkel gjør at den passer i mange armaturer i hjemmet ditt – men ulikt vanlige pærer kan denne styres fra mobilen din. Philips Hue er et smart belysningssystem for hjemmet som bygger på en Hue Bridge (ikke inkludert) og opptil 50 ulike pærer, som du tilkobler trådløst til hverandre og kan kontrollere med en smarttelefon. Kom i gang, enklere enn noensinne Ta det første steget mot et hjem med smartbelysning gjennom Philips Hues Bluetooth-app.  Den nyeste serien Philips Hue-pærer har en innebygd Bluetooth-brikke, som lar deg som ikke har en Hue Bridge styre opptil ti smartpærer rett fra mobilen.Velg mellom utvalgte lysscener, styr alle pærer i et rom eller dim pærene med stemmen. Det er eksempler på funksjoner du får tilgang til med din Hue Bluetooth. Når du senere vil utvide systemet ditt, kan du skaffe deg en Hue Bridge, som muliggjør styring av opptil 50 pærer. Skap ditt eget Philips Hue-system For å nå neste nivå, kreves det en Philips Hue Bridge, som er selve hjernen i hele systemet. Hue Bridge tilknyttes hjemmenettverket ditt og kommuniserer trådløst med Hue-pærene dine. Første gang den starter opp søker den automatisk opp og tilkobler pærene.Når installasjonen er ferdig, laster du ned gratisappen Philips Hue til mobilen din eller nettbrettet ditt, og med appen styrer du hele systemet og kontrollerer pærene trådløst. Din egen sol på soverommet Bruk Philips Hue som ditt eget wake-up light og få en myk start på dagen. Med Hue-appen kan du stille inn en lampe som skal skrus på langsomt og med gradvis økende lysstyrke, som gir den en opplevelse av å våkne til soloppgangen. På samme måte kan du også la lampen slukne gradvis, for en naturlig måte å sovne på – perfekt til for eksempel barnerommet. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Philips Hue 329 NOK 329 NewCondition InStock
  1. Smarte hjem
  2. Velg etter system / produsent
  3. Philips Hue