Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Vær kreativ med Philips Hue Candle

Philips HUE 6W B39 E14

  Art.nr: 243371
 • E14-sokkel
 • Synkroniser lyset med musikk og filmer
 • 16 millioner farger
 • Effekt: 6 W
 • B39-design

Internett

Forventet på lager: 10.12.2020
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Din romantiske middag blir aldri den samme med Philips Hue Candle. Lek med 16 millioner farger eller velg en scene i Philips Hue-appen for å skape det perfekte romantiske øyeblikket. Bruk et favorittbilde og gjenopplev det spesielle øyeblikket med et lysklikk. Kronlyset har dypere farger med mørkegrønne, blågrønne og blå toner som skaper den beste effektbelysningen i hjemmet ditt. Lagre favorittlys-innstillingene dine og hent dem når du vil med et enkelt tastetrykk.

Bruk Philips Hue Candle i nattbordslampen. Den vil hjelpe deg å komme deg opp av sengen på morningen. Start dagen mykt med en varm soloppgang. Takket være den gradvis økende lysstyrken vekkes du med en følelse av å våkne av naturlig lys og slipper klingende lydsignaler. På kvelden hjelper det avkoblede varmhvite lyset med å tone ned, koble av og sovne lettere.

En smart lyspære

Lyspæren ene og alene vil fungere som vanlig i hvilken som helst lampe, men er mye mer enn bare det. Det er en tilleggspære for Philips Hue-belysningssystemer som lar deg styre lyset på måter du ikke trodde var mulig. Komplementer med en styreenhet eller kjøp til en startpakke med styreenhet og flere pærer. Koble lampen til styreenheten og oppdag de uendelige mulighetene. Still inn timere, varslinger, alarmer og mer for å få hele Philips Hue-opplevelsen. Opplev garantert praktisk lysregulering med Philips Hue. Ikke for lyst, ikke for mørkt. Helt enkelt korrekt. Du trenger heller ingen kabler, en elektriker eller en installasjon.

Skap ditt eget Philips Hue-system

For å komme igang med smart belysning i hjemmet kreves en Philips Hue-styreenhet som er selve hjernen i hele systemet. Styreenheten kobles til hjemmenettverket og kommuniserer med dine Hue-lamper trådløst. Første gangen den startes søker styreenheten automatisk opp og kobler til lampene. Når installasjonen er klar laster du ned den kostnadsfrie appen Philips Hue til mobiltelefonen eller nettbrettet. Med appen styrer du hele systemet og kontrollerer lampene trådløst.

Spesifikasjoner

 • Effekt: 6 watt
 • Driftspenning (V): 220-240
 • Fargetemperatur: 4000 K
 • Form: Candle
 • Lysstrøm: 470 lumen
 • Sokkel: E14
 • Livslengde: 25000 timer
 • Dimbar: Ja
 • Instant on: Ja
243371 243371 Philips Philips HUE 6W B39 E14 929001301301 Din romantiske middag blir aldri den samme med Philips Hue Candle. Lek med 16 millioner farger eller velg en scene i Philips Hue-appen for å skape det perfekte romantiske øyeblikket. Bruk et favorittbilde og gjenopplev det spesielle øyeblikket med et lysklikk. Kronlyset har dypere farger med mørkegrønne, blågrønne og blå toner som skaper den beste effektbelysningen i hjemmet ditt. Lagre favorittlys-innstillingene dine og hent dem når du vil med et enkelt tastetrykk.Bruk Philips Hue Candle i nattbordslampen. Den vil hjelpe deg å komme deg opp av sengen på morningen. Start dagen mykt med en varm soloppgang. Takket være den gradvis økende lysstyrken vekkes du med en følelse av å våkne av naturlig lys og slipper klingende lydsignaler. På kvelden hjelper det avkoblede varmhvite lyset med å tone ned, koble av og sovne lettere. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> En smart lyspære Lyspæren ene og alene vil fungere som vanlig i hvilken som helst lampe, men er mye mer enn bare det. Det er en tilleggspære for Philips Hue-belysningssystemer som lar deg styre lyset på måter du ikke trodde var mulig. Komplementer med en styreenhet eller kjøp til en startpakke med styreenhet og flere pærer. Koble lampen til styreenheten og oppdag de uendelige mulighetene. Still inn timere, varslinger, alarmer og mer for å få hele Philips Hue-opplevelsen. Opplev garantert praktisk lysregulering med Philips Hue. Ikke for lyst, ikke for mørkt. Helt enkelt korrekt. Du trenger heller ingen kabler, en elektriker eller en installasjon. Skap ditt eget Philips Hue-system For å komme igang med smart belysning i hjemmet kreves en Philips Hue-styreenhet som er selve hjernen i hele systemet. Styreenheten kobles til hjemmenettverket og kommuniserer med dine Hue-lamper trådløst. Første gangen den startes søker styreenheten automatisk opp og kobler til lampene. Når installasjonen er klar laster du ned den kostnadsfrie appen Philips Hue til mobiltelefonen eller nettbrettet. Med appen styrer du hele systemet og kontrollerer lampene trådløst. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Spesifikasjoner Effekt: 6 wattDriftspenning (V): 220-240Fargetemperatur: 4000 KForm: CandleLysstrøm: 470 lumenSokkel: E14Livslengde: 25000 timerDimbar: JaInstant on: Ja Philips Hue 4,4 5 599 NOK 599 NewCondition PreOrder
 1. Smarte hjem
 2. Velg etter system / produsent
 3. Philips Hue