Philips COL HUE PLAY EXT KIT 1PC EU&UK black - Philips Hue Play utvidelseslysskinne
Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Philips Hue Play utvidelseslysskinne

Philips COL HUE PLAY EXT KIT 1PC EU&UK black

  Art.nr: 1013852
  • 6 W (42 W) lysskinne
  • Styr belysningen med mobilen
  • Krever Philips Hue Bridge
  • 16 millioner farger

Internett

På lager
Fri frakt eller prioritert håndtering?
Se leveringsalternativene dine her.

Denne varen selges kun på internett.

30 dager åpent kjøp

Fri frakt

Levering samme dag

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Philips Hue Play lysskinne hjelper deg med å sette stemningen i hjemmet uansett om du ser på TV eller ønsker å sette belysningen etter humøret. Med 16 millioner farger kan du velge nøyaktig hvilken fargenyanse du vil. Plasser lysskinnene bak TV-en for et hissig ambilight eller plasser de andre steder for stemningsbelysning. Skinnene styres via Philips Hue Bridge (kjøpes separat) og den nedlastbare Philips Hue-appen. Strømforsyning er ikke inkludert da dette er en utvidelse, strøm hentes fra strømforsyningen til Philips Hue Play startkit.

Philips Hue Play stemningslys

Skap ditt eget Philips Hue-system

For å komme i gang med smartbelysning og å sette opp ditt eget Hue-system trenger du en Philips Hue Bridge. Bridge er hjernen i systemet og kobles til ditt hjemmenettverk. Første gang Bridge startes søker den opp kompatible enheter og kobler de trådløst til systemet den setter opp. Når installasjonen av lampene er klar kan du begynne å bruke gratisappen Philips Hue på mobilen eller nettbrettet, appen lar deg styre hele systemet og kontrollere lampene trådløst.

Skap rett stemning

Lek med lyset og velg blant 16 millioner farger som umiddelbart endrer rommets utseende og atmosfære. Du velger enkelt stemning med et raskt trykk. Lagre dine favorittinnstillinger og hente de fram når du ønsker via Hue Bridge.

I pakken:

  • 1 x Philips Hue Play lysskinne
  • 1 x bordstativ
  • 1 x TV-feste
  • 1 x skruer
  • 1 x dobbeltsidig tape
Philips Hue Play