Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Google Nest Mini – talestyrt smarthøyttaler

Google Nest Mini - Chalk (Nordic Edition)

  Art.nr: 1010762
 • Stemmestyring via Google Assistant
 • Adaptiv volumkontroll
 • Innebygget veggfeste
 • Brukervennlig berøringskontroll
 • Styr din Chromecast

Internett

På lager
Fri frakt eller prioritert håndtering?
Se leveringsalternativene dine her.
Variant Chalk

Google Nest Mini - Chalk (Nordic Edition)
Google Nest Mini – talestyrt smarthøyttaler

479,-


 • pris: 869,-
Legg pakken i handlevognen
Google Nest Mini - Chalk (Nordic Edition)
Google Nest Mini – talestyrt smarthøyttaler

479,-


 • pris: 1 369,-
Legg pakken i handlevognen

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Google Nest Mini 2nd Generation er den minste av Googles smarthøyttalere. Be den om å spille favorittlåta di på kjøkkenet eller sette på TV-en – med Nest Mini kan du kontrollere hjemmet ditt ved hjelp av stemmen i samarbeid med Google Assistant. Etterlengtede oppdateringer som fyldigere bass og en smart adaptiv volumkontroll gjør denne nette smarthøyttaleren til enda bedre selskap enn tidligere. Nest Mini passer inn overalt.

Hei Google! Hva kan du gjøre for meg?

"OK Google, hva kan du hjelpe meg med?"

Nest Mini er flittig. Den hjelper deg med å skrive handlelister, styre belysningen, sette på TV-en, finne nærmeste Michelin-restaurant og bestille billetter. Eller hvorfor ikke sjekke om du bør velge paraply eller brodder på vei til jobb i morgen? Med tre innebygde mikrofoner kan du være sikker på at Nest Mini hører deg. Still spørsmål eller be om hjelp – Google Nest Mini er alltid der for deg.

Så liten, og allikevel så enorm.

Fyldigere lyd, til glede for musikkelskeren

Google Nest Mini har fått dobbelt så kraftig bass som Home Mini. Du får et mer nyansert lydbilde som er bedre tilpasset musikklytting og som låter bedre på høyere volum. Den adaptive lydkontrollen justerer volumet på Nest Mini etter omgivelsene – hvis det er mye bråk rundt deg så økes volumet slik at du skal kunne lytte uten forstyrrelser. Perfekt for deg som vil ha selskap av Nest Mini mens du lager mat, er på badet eller rydder hjemme.

Praktisk touchstyring

For å styre volumet på Nest Mini kan du enten bruke stemmen eller de smarte touchpunktene på siden av høyttaleren. Når du nærmer deg Nest Mini med hånden så lyser to små LED-pærer opp for å vise deg hvor kontrollene sitter, og med en enkel berøring på høyre eller venstre side justerer du volumet opp eller ned. Googles smarthøyttaler er brukervennlig for hele familien. 

Styr hjemmet ditt ved hjelp av Nest Mini.

Plasser Nest Mini akkurat der det passer deg

Det innebygde veggfestet lar deg plassere Nest Mini akkurat der det er praktisk for deg. Heng den på kjøkkenveggen, i gangen eller på kontoret. Det fleksible designet gjør høyttaleren enkel å plassere i alle rom og på alle overflater. 

I forpakningen finner du: 

 • Google Nest Mini 2nd Gen.
 • Strømadapter og kabel
 • Hurtigstartguide

YouTube og YouTube Music uten reklame, uten nett og i bakgrunnen

1 måned gratis • Deretter NOK 119,00/måned


YouTube og YouTube Music uten reklame, uten nett og i bakgrunnen

1 måned gratis • Deretter NOK 119,00/måned

1010762 1010762 Google Google Nest Mini - Chalk (Nordic Edition) GA00638-NO Google Nest Mini 2nd Generation er den minste av Googles smarthøyttalere. Be den om å spille favorittlåta di på kjøkkenet eller sette på TV-en – med Nest Mini kan du kontrollere hjemmet ditt ved hjelp av stemmen i samarbeid med Google Assistant. Etterlengtede oppdateringer som fyldigere bass og en smart adaptiv volumkontroll gjør denne nette smarthøyttaleren til enda bedre selskap enn tidligere. Nest Mini passer inn overalt. "OK Google, hva kan du hjelpe meg med?" Nest Mini er flittig. Den hjelper deg med å skrive handlelister, styre belysningen, sette på TV-en, finne nærmeste Michelin-restaurant og bestille billetter. Eller hvorfor ikke sjekke om du bør velge paraply eller brodder på vei til jobb i morgen? Med tre innebygde mikrofoner kan du være sikker på at Nest Mini hører deg. Still spørsmål eller be om hjelp – Google Nest Mini er alltid der for deg. Fyldigere lyd, til glede for musikkelskeren Google Nest Mini har fått dobbelt så kraftig bass som Home Mini. Du får et mer nyansert lydbilde som er bedre tilpasset musikklytting og som låter bedre på høyere volum. Den adaptive lydkontrollen justerer volumet på Nest Mini etter omgivelsene – hvis det er mye bråk rundt deg så økes volumet slik at du skal kunne lytte uten forstyrrelser. Perfekt for deg som vil ha selskap av Nest Mini mens du lager mat, er på badet eller rydder hjemme. Praktisk touchstyring For å styre volumet på Nest Mini kan du enten bruke stemmen eller de smarte touchpunktene på siden av høyttaleren. Når du nærmer deg Nest Mini med hånden så lyser to små LED-pærer opp for å vise deg hvor kontrollene sitter, og med en enkel berøring på høyre eller venstre side justerer du volumet opp eller ned. Googles smarthøyttaler er brukervennlig for hele familien.  Plasser Nest Mini akkurat der det passer deg Det innebygde veggfestet lar deg plassere Nest Mini akkurat der det er praktisk for deg. Heng den på kjøkkenveggen, i gangen eller på kontoret. Det fleksible designet gjør høyttaleren enkel å plassere i alle rom og på alle overflater.  I forpakningen finner du:  Google Nest Mini 2nd Gen.Strømadapter og kabelHurtigstartguide Google Home / Nest 4,6 58 479 NOK 479 NewCondition InStock
 1. Smarte hjem
 2. Velg etter system / produsent
 3. Google Home / Nest