Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.
Pakkepris

Google Nest-pakke med både Hub og Mini

Google Nest Hub Chalk og Google Nest Mini 2nd Charcoal

  Art.nr: P550
 • Tydelig display med lyssensor
 • Doble Far-Field-mikrofoner
 • Stemmestyring via Google Assistant
 • Multiroom-støtte
 • WiFi og Bluetooth

Internett

Leveringstid ikke bekreftet
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.

Variant

1 278,-

Delbetal fra 152,-/mnd Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse


YouTube og YouTube Music uten reklame, uten nett og i bakgrunnen

1 måned gratis • Deretter NOK 119,00/måned


YouTube og YouTube Music uten reklame, uten nett og i bakgrunnen

1 måned gratis • Deretter NOK 119,00/måned

Viser produktbeskrivelse for :

 • 1 stk
  Google Nest Mini - Charcoal (Nordic Edition)
 • 1 stk
  Google Nest Hub Chalk (Nordic Edition)
Google Google Nest Mini – talestyrt smarthøyttaler

479,-

Google Nest Mini 2nd Generation er den minste av Googles smarthøyttalere. Be den om å spille favorittlåta di på kjøkkenet eller sette på TV-en – med Nest Mini kan du kontrollere hjemmet ditt ved hjelp av stemmen i samarbeid med Google Assistant. Etterlengtede oppdateringer som fyldigere bass og en smart adaptiv volumkontroll gjør denne nette smarthøyttaleren til enda bedre selskap enn tidligere. Nest Mini passer inn overalt.

Hei Google! Hva kan du gjøre for meg?

"OK Google, hva kan du hjelpe meg med?"

Nest Mini er flittig. Den hjelper deg med å skrive handlelister, styre belysningen, sette på TV-en, finne nærmeste Michelin-restaurant og bestille billetter. Eller hvorfor ikke sjekke om du bør velge paraply eller brodder på vei til jobb i morgen? Med tre innebygde mikrofoner kan du være sikker på at Nest Mini hører deg. Still spørsmål eller be om hjelp – Google Nest Mini er alltid der for deg.

Så liten, og allikevel så enorm.

Fyldigere lyd, til glede for musikkelskeren

Google Nest Mini har fått dobbelt så kraftig bass som Home Mini. Du får et mer nyansert lydbilde som er bedre tilpasset musikklytting og som låter bedre på høyere volum. Den adaptive lydkontrollen justerer volumet på Nest Mini etter omgivelsene – hvis det er mye bråk rundt deg så økes volumet slik at du skal kunne lytte uten forstyrrelser. Perfekt for deg som vil ha selskap av Nest Mini mens du lager mat, er på badet eller rydder hjemme.

Praktisk touchstyring

For å styre volumet på Nest Mini kan du enten bruke stemmen eller de smarte touchpunktene på siden av høyttaleren. Når du nærmer deg Nest Mini med hånden så lyser to små LED-pærer opp for å vise deg hvor kontrollene sitter, og med en enkel berøring på høyre eller venstre side justerer du volumet opp eller ned. Googles smarthøyttaler er brukervennlig for hele familien. 

Styr hjemmet ditt ved hjelp av Nest Mini.

Plasser Nest Mini akkurat der det passer deg

Det innebygde veggfestet lar deg plassere Nest Mini akkurat der det er praktisk for deg. Heng den på kjøkkenveggen, i gangen eller på kontoret. Det fleksible designet gjør høyttaleren enkel å plassere i alle rom og på alle overflater. 

I forpakningen finner du: 

 • Google Nest Mini 2nd Gen.
 • Strømadapter og kabel
 • Hurtigstartguide
Google Google Nest Hub - 7" Smart Display med taleassistent

799,-

Med Google Nest Hub kan du få hjelp til det aller meste du lurer på enklest mulig, ved å svare visuelt på dine spørsmål. Med et smartdisplay i kombinasjon med Google Assistant kan du stille spørsmål, få svar på språk som Norsk og Engelsk og også bruke berøringsskjermen for å finne fram.

Kan brukes alene eller sammen med andre smarthøyttalere

Hub kan brukes helt frittstående når det er koblet til WiFi. Du får brukt alle funksjoner ved hjelp av taleassistenten, som er en flott kompanjong i de fleste situasjoner i hjemmet.

Dersom du har flere smarte høyttalere i huset, som for eksempel Google Home kan disse brukes som et multiroom-system som gir deg samme underholdningen i stua, så vel som på badet.

De beste programmene fra Google

For at din hverdag skal bli både enklere og triveligere, får du de aller beste programmene fra Google. Her kan du ta i bruk forskjellige tjenester som Google Maps, Google Calendar, YouTube og du kan også se et slideshow med dine egne bilder via Google Photos.

Den passer godt inn i flere sammenhenger og for eksempel brukes som et hjelpemiddel under matlaging eller baking. Her kan du få både oppskrifter og selve prosessen lest opp for deg, helt uten å ta på skjermen.

Tydelig skjerm

Ved hjelp av en integrert lyssensor kan lysstyrken tilpasses basert på hvordan lyset i rommet er. Ved svak belysning senkes lysstyrken og er fortsatt godt leselig. Dersom rommet er godt opplyst, økes lysstyrken for å passe på at det er lett å se det som foregår på skjermen.

Utmerket opptak av lyd og gjengivelse

Google Nest Hub benytter seg av to Far-Field-mikrofoner som sørger for at du får uovertruffent oppfang av lyd, ved hjelp av en smart programvare som også kjenner igjen stemmen som taler. Skulle du ha på musikk eller annen underholdning, vil Google Assistant fortsatt kunne gjøre det du ber om - selv om du er på andre siden av rommet. Det finnes også en knapp som gir deg mulighet til å skru av mikrofonen når du ikke vil at taleassistent skal høre deg.

For at du skal få et godt dynamisk lydbilde fra de forskjellige underholdningsalternativene, finne det forskjellige høyttalere for forskjellige formål. En høyttaler på 2" sørger for å levere hele frekvensomfanget med klar diskant og de doble 2" passive bassdriverne, passer på for at du får godt med bass.

Styr hele smarthjemmet

Med muligheten til å kunne styre samtlige enheter i smarthjemmet, får du godt med kontroll i det lett oversiktlige grensesnittet og med stemmen. Ved hjelp av stemmen kan du be enheten å skru på varmen før du står opp, sette på kaffe, skru på lyset, sette i gang robotstøvsugeren eller be om å få se hva eventuelt tilkoblet overvåkningskamera fanger opp.

I videoen nedenfor kan du se hvordan du lager spesifikke kommandoer som starter opp en serie med forskjellige funksjoner og hendelser.

Sammenkoblet med kompatibel Smart-TV eller Chromecast kan du også styre hva som spilles fra forskjellige streamingtjenester, samt skru på og av TV-en kun ved hjelp av stemmen.

Informasjon om aktuelle applikasjoner, muligheter og system som er kompatibelt med Google Assistant, finner du på Google (Åpnes i eget vindu)

P550 Google Nest Hub Chalk og Google Nest Mini 2nd Charcoal Google Home / Nest 1278 NOK 1278 NewCondition SoldOut
 1. Smarte hjem
 2. Velg etter system / produsent
 3. Google Home / Nest