Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Vegghenger til Google Home Mini/Nest Mini

Andersson Wall mount hanger Google home/nest mini Black

  Art.nr: 1010816
  • Festes på stikkontakten
  • Integrert ledningsskjuler
  • Passer både Google Home Mini og Nest Mini
  • Enkel å henge opp
  • Ingen montering

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.
Variant Svart
Svart

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Nå kan du henge opp din Google Home Mini eller Google Nest Mini på veggen uten å måtte montere noe eller lage hull i veggen. Du klikker helt enkelt fast det runde støpselet i veggfestet, så er det bare å sette støpselet i stikkontakten på veggen. På baksiden av festet er det kabelspor som lar deg skjule ledningen så den ikke henger løst.

Med Google Home Mini eller Google Nest Mini montert på veggen når lyden lengre ut i rommet, samtidig som du frigjør både gulv- eller hylleplass. Ved å henge minien på veggen kan du også lettere ha kontroll på at du har fri bane til den, som gjør at lyden når lettere fram.

Bildene viser en utenlandsk strømkontakt, men hengeren fungerer like godt med vanlig europeisk støpsel. Google Home Mini eller Google Nest Mini følger ikke med.

Google Home Mini Google Nest Mini veggheng
1010816 1010816 Andersson Andersson Wall mount hanger Google home/nest mini Black SB-62 Nå kan du henge opp din Google Home Mini eller Google Nest Mini på veggen uten å måtte montere noe eller lage hull i veggen. Du klikker helt enkelt fast det runde støpselet i veggfestet, så er det bare å sette støpselet i stikkontakten på veggen. På baksiden av festet er det kabelspor som lar deg skjule ledningen så den ikke henger løst. Med Google Home Mini eller Google Nest Mini montert på veggen når lyden lengre ut i rommet, samtidig som du frigjør både gulv- eller hylleplass. Ved å henge minien på veggen kan du også lettere ha kontroll på at du har fri bane til den, som gjør at lyden når lettere fram. Bildene viser en utenlandsk strømkontakt, men hengeren fungerer like godt med vanlig europeisk støpsel. Google Home Mini eller Google Nest Mini følger ikke med. Google Home / Nest 4 1 99 NOK 99 NewCondition InStock
  1. Smarte hjem
  2. Velg etter system / produsent
  3. Google Home / Nest