Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Veggfeste til Google Home Mini

Andersson Wall mount hanger Google home mini White

  Art.nr: 1008721
  • Festes på elstøpselet
  • Integrert kabelfeste
  • Enkel plassering av din Google Home Mini

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Med denne supre lille hengeren er det ingen sak å finne en god plassering til Google Home Mini. Du klikker den fast rundt et elektrisk støpsel - da er den i tillegg perfekt plassert til å sette kontakten i støpselet. Dette er altså en helt skrueløs veggfesteløsning, og på baksiden finner du kabelrenner som hjelper deg å skjule strømkabelen - for en stilren finish. 

Med Google Home Mini montert på veggen når lyden lettere og lengre ut i boligen din, samtidig som du kan være trygg på at ordrene dine når frem og ikke forhindres av at ting står i veien. 

Kompatibilitet

  • Google Home Mini

OBS! Passer ikke til Google Nest Mini

Bildene viser en internasjonal strømkontakt. Hengeren er også tilpasser den nordiske standarden. Google Home Mini følger ikke med. 

I forpakningen:

  • Veggoppheng for høyttaler
1008721 1008721 Andersson Andersson Wall mount hanger Google home mini White SB-62 Med denne supre lille hengeren er det ingen sak å finne en god plassering til Google Home Mini. Du klikker den fast rundt et elektrisk støpsel - da er den i tillegg perfekt plassert til å sette kontakten i støpselet. Dette er altså en helt skrueløs veggfesteløsning, og på baksiden finner du kabelrenner som hjelper deg å skjule strømkabelen - for en stilren finish.  Med Google Home Mini montert på veggen når lyden lettere og lengre ut i boligen din, samtidig som du kan være trygg på at ordrene dine når frem og ikke forhindres av at ting står i veien.  Kompatibilitet Google Home MiniOBS! Passer ikke til Google Nest Mini Bildene viser en internasjonal strømkontakt. Hengeren er også tilpasser den nordiske standarden. Google Home Mini følger ikke med.  I forpakningen: Veggoppheng for høyttaler Google Home / Nest 2,8 16 79 NOK 79 NewCondition InStock
  1. Smarte hjem
  2. Velg etter system / produsent
  3. Google Home / Nest