Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Høyttaler for Arlo Audio ringeklokke

Arlo Chime

  Art.nr: 1007594
  • Tilkoblet via WiFi
  • Varsler når du får besøk
  • Kobles i stikkontakten
  • Par med ringeklokke og overvåkningskameraer
  • Justerbart volum

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Arlo Chime er en liten høyttaler som brukes i forbindelse med Arlo Audio Doorbell, slik at du får et lydvarsel direkte når noen besøkende kommer. Den lille, kompakte og trådløse designen gjør det enkelt å komme i gang med - bare koble til en vanlig stikkontakt og koble den via WiFi til ditt eksisterende Arlo-system og Arlo ringeklokke. Arlo Chime har både lydløs modus og en smart sirene samt justerbart volum.

Arlos smarte ringeklokke sender et varsel til mobilen din når noen ringer på, men for å få et innendørs signal, er Chime-tilbehøret påkrevd. Takket være lydløs modus kan du for eksempel velge å ikke få et lydsignal etter at barna har lagt seg, men du får fortsatt varsel på mobilen hvis det er besøk sent.

1007594 1007594 Arlo Arlo Chime AC1001-100PES Arlo Chime er en liten høyttaler som brukes i forbindelse med Arlo Audio Doorbell, slik at du får et lydvarsel direkte når noen besøkende kommer. Den lille, kompakte og trådløse designen gjør det enkelt å komme i gang med - bare koble til en vanlig stikkontakt og koble den via WiFi til ditt eksisterende Arlo-system og Arlo ringeklokke. Arlo Chime har både lydløs modus og en smart sirene samt justerbart volum.Arlos smarte ringeklokke sender et varsel til mobilen din når noen ringer på, men for å få et innendørs signal, er Chime-tilbehøret påkrevd. Takket være lydløs modus kan du for eksempel velge å ikke få et lydsignal etter at barna har lagt seg, men du får fortsatt varsel på mobilen hvis det er besøk sent. Arlo 599 NOK 599 NewCondition InStock
  1. Smarte hjem
  2. Velg etter system / produsent
  3. Arlo