Aqara Wireless Switch Double - Styr hjemmet trådløst
Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Styr hjemmet trådløst

Aqara Wireless Switch Double

  Art.nr: 1009073
  • 4 kommandotyper
  • To knapper
  • Apple HomeKit-kompatibel
  • Trådløs

Internett

Ikke på lager. (Utgående modell)

30 dager åpent kjøp

Fri frakt

Levering samme dag

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Aqara Wireless Remote Switch er en fjernkontroll som du lett kan styre smarthjemmet med. Ved å koble dine elektroniske smartenheter til Aqaras smarte løsninger, kan du enkelt ta kontroll over hele hjemmet ved hjelp av noen enkle knappetrykk. Aqara Wireless Remote Switch ser ut som en lysbryter med sine to knapper og har fire forskjellige kommandoer som kan kobles til individuelle elektroniske apparater.

Aqara Smart Home

Aqara Hub gjør din hverdag lettere og bruker et Zigbee-basert grensesnitt for sikre et trygt og stabilt smarthjem-system, som fungerer selv om du har ustabilt nett eller om du mister forbindelsen.

Aqara fungerer også med andre tilgjengelige HomeKit-kompatible produkter og kan styres ved hjelp av taleassistenten Siri, slik at hjemmet blir enda smartere. Systemet kan også styres via Aqara Home og tilbyr støtte for både iOS- og Android-brukere.

Aqara Hub selges separat.

Styr hjemmet med fire kommandoer

Aqara Wireless Remote Switch er en fjernkontroll i et lite format som du enkelt kan styre forskjellige funksjoner i smarthjemmet med. Remote Switch er helt trådløs og kan plasseres der du ønsker å bruke den, uansett om du bruker den som en vanlig fjernkontroll eller monterer den med dobbeltsidig teip på en fast plass.

Ved å bruke forskjellige kommandoer som klikk, dobbeltklikk, holde inne knappen eller trykke på begge samtidig, kan du enkelt kontrollere for eksempel belysning og annet ved å bestemme hva de forskjellige måtene å trykke på gjør.

To brytere til forskjellige funksjoner

Remote Switch kan brukes til så mangt og du kan enkelt styre forskjellige enheter ved kun 4 forskjellige måter å trykke på. Du kan for eksempel konfigurere hver av de 4 kommandoene til å aktivere fire forskjellige enheter, som alt fra belysning til kaffemaskin.