Tyverialarm som reagerer på vibrasjon

Aqara Vibration Sensor

  Art.nr: 1009065
  • Få varsling på mobilen
  • Bevegelsesensor
  • Enkel å montere
  • Trådløs
  • Apple HomeKit-kompatibel

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Aqara Vibration Sensor er en bevegelsesensor som fungerer som en tyverialarm, i stedet for å plukke opp bevegelser i rommet. Sensoren kan festes til en gjenstand og avgir et varsel dersom gjenstanden skulle bli beveget på.

Varsler ved bevegelse

Dersom Aqara Vibration Sensor blir flyttet på sendes et varsel til Aqara Hub og alarmen går. Samtidig sørger Hub for å sende ut varsel til din smarttelefon så fort som mulig slik at informasjon når deg med en gang. Sensoren festes på en gjenstand og sier i fra så fort det oppstår en vibrasjon fra flytting, velting og fall. Det gjør du at du kan plassere eller feste den akkurat der det passer deg.

Sensoren benytter et CR2032-batteri med levetid på to år og kan enkelt byttes ut med et nytt når de gamle tar slutt.

Aqara Smart Home

Aqara Hub gjør din hverdag lettere og bruker et Zigbee-basert grensesnitt for sikre et trygt og stabilt smarthjem-system, som fungerer selv om du har ustabilt nett eller om du mister forbindelsen.

Aqara fungerer også med andre tilgjengelige HomeKit-kompatible produkter og kan styres ved hjelp av taleassistenten Siri, slik at hjemmet blir enda smartere. Systemet kan også styres via Aqara Home og tilbyr støtte for både iOS- og Android-brukere.

Aqara Hub selges separat.

1009065 Aqara Aqara Vibration Sensor DJT11LM Aqara Vibration Sensor er en bevegelsesensor som fungerer som en tyverialarm, i stedet for å plukke opp bevegelser i rommet. Sensoren kan festes til en gjenstand og avgir et varsel dersom gjenstanden skulle bli beveget på. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Varsler ved bevegelse Dersom Aqara Vibration Sensor blir flyttet på sendes et varsel til Aqara Hub og alarmen går. Samtidig sørger Hub for å sende ut varsel til din smarttelefon så fort som mulig slik at informasjon når deg med en gang. Sensoren festes på en gjenstand og sier i fra så fort det oppstår en vibrasjon fra flytting, velting og fall. Det gjør du at du kan plassere eller feste den akkurat der det passer deg.Sensoren benytter et CR2032-batteri med levetid på to år og kan enkelt byttes ut med et nytt når de gamle tar slutt. Aqara Smart Home Aqara Hub gjør din hverdag lettere og bruker et Zigbee-basert grensesnitt for sikre et trygt og stabilt smarthjem-system, som fungerer selv om du har ustabilt nett eller om du mister forbindelsen.Aqara fungerer også med andre tilgjengelige HomeKit-kompatible produkter og kan styres ved hjelp av taleassistenten Siri, slik at hjemmet blir enda smartere. Systemet kan også styres via Aqara Home og tilbyr støtte for både iOS- og Android-brukere.Aqara Hub selges separat. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Aqara 3 2 179 NOK 179 NewCondition InStock
  1. Smarte hjem
  2. Velg etter system / produsent
  3. Aqara