Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Få oversikt over temperatur og luftfuktighet innendørs

Aqara Temperature/Humidity Sensor

  Art.nr: 1009067
  • Se både temperatur og luftfuktighet på mobilen
  • Enkel å montere
  • Apple HomeKit-kompatibel
  • Trådløs og diskret

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Med Aqara Temperature and Humidity Sensor kan du enkelt få oversikt over både temperatur og fuktighet innendørs. I Aqara-appen kan du se disse målt over tid, som er godt å ha dersom du for eksempel vil overvåke temperaturen i et rom eller i luftfuktigeten i et fritidshus. 

Kontroller temperatur og luftfuktighet

Med Temperature and Humidity sensor kan du kontrollere temperatur og luftfuktighet på enkel og behagelig måte. Dersom det blir lavere eller høyere temperatur enn normalt sender sensoren et varsel og er pålitelig med en feilmarginal på kun 0,3°C.  

Enkel å montere

Aqara Temperature and Humidity Sensor har en teip på baksiden som gjør montering raskt og enkelt. Siden sensoren er såpass liten og kompakt, kan den plasseres akkurat der du vil.

Aqara Smart Home

Aqara Hub gjør din hverdag lettere og bruker et Zigbee-basert grensesnitt for sikre et trygt og stabilt smarthjem-system, som fungerer selv om du har ustabilt nett eller om du mister forbindelsen.

Aqara fungerer også med andre tilgjengelige HomeKit-kompatible produkter og kan styres ved hjelp av taleassistenten Siri, slik at hjemmet blir enda smartere. Systemet kan også styres via Aqara Home og tilbyr støtte for både iOS- og Android-brukere.

Aqara Hub selges separat.

1009067 1009067 Aqara Aqara Temperature/Humidity Sensor WSDCGQ11LM Med Aqara Temperature and Humidity Sensor kan du enkelt få oversikt over både temperatur og fuktighet innendørs. I Aqara-appen kan du se disse målt over tid, som er godt å ha dersom du for eksempel vil overvåke temperaturen i et rom eller i luftfuktigeten i et fritidshus.  *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Kontroller temperatur og luftfuktighet Med Temperature and Humidity sensor kan du kontrollere temperatur og luftfuktighet på enkel og behagelig måte. Dersom det blir lavere eller høyere temperatur enn normalt sender sensoren et varsel og er pålitelig med en feilmarginal på kun 0,3°C.   Enkel å montere Aqara Temperature and Humidity Sensor har en teip på baksiden som gjør montering raskt og enkelt. Siden sensoren er såpass liten og kompakt, kan den plasseres akkurat der du vil. Aqara Smart Home Aqara Hub gjør din hverdag lettere og bruker et Zigbee-basert grensesnitt for sikre et trygt og stabilt smarthjem-system, som fungerer selv om du har ustabilt nett eller om du mister forbindelsen.Aqara fungerer også med andre tilgjengelige HomeKit-kompatible produkter og kan styres ved hjelp av taleassistenten Siri, slik at hjemmet blir enda smartere. Systemet kan også styres via Aqara Home og tilbyr støtte for både iOS- og Android-brukere.Aqara Hub selges separat. Aqara 4,3 6 179 NOK 179 NewCondition InStock
  1. Smarte hjem
  2. Velg etter system / produsent
  3. Aqara