Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Få perfekt temperatur hjemme med Eve Thermo V3

Eve Thermo v3

  Art.nr: 1010043
  • Kompatibel med Apple HomeKit
  • Sett opp tidsstyrte programmer
  • Styr temperaturen med telefonen din
  • Enkel installasjon
  • Stemmestyring via Siri

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.

Denne varen selges kun på internett.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Eve Thermo V3 er smarttermostaten du trenger for å justere temperaturen hjemme uansett hvor du befinner deg. V3 er kompatibel med Apple HomeKit, så du kan bruke stemmestyring hvis du liker den slags. Siden du kan gjøre alt dette fra appen så kan du sitte på trikken og sørge for at det er varmt og digg når du kommer hjem.

Forskjellen mellom Eve Thermo og Eve Thermo V3 er at Thermo V3 er enda enklere å bruke og mye smartere enn forgjengeren. Sammen med andre Eve-enheter kan Thermo V3 justere temperaturen basert på hvor du befinner deg, det vil si senke temperaturen når du ikke er hjemme og øke den like før du kommer hjem. V3 har også et nytt og forbedret display som gjør det enklere å både lese og manøvrere i menyer.

Oppgrader hjemmet ditt med Eve Thermo V3

Med Eve Thermo V3 kan du styre temperaturen hjemme selv om du ikke er hjemme. Eve Thermo er kompatibel med Apple HomeKit, så du kan stemmestyre den via Siri, i tillegg til via appen. 

Du kan også sette opp tidsbestemte skjemaer via appen. Skulle du allikevel trenge å justere disse, for eksempel hvis du en dag er hjemme tidligere enn vanlig, så kan du via appen be Thermo V3 om å varme opp huset tidligere enn planlagt. La Eve forenkle hverdagen din. 

Eve Thermo V3 har et LED-display som viser temperaturen, og via dette displayet kan du også stille temperaturen manuelt. 

Med Eve Thermo V3 kan du selv velge om du vil at temperaturen skal vises horisontalt eller vertikalt - slik det blir enklest for deg.

Sett opp tidsbestemte skjemaer

Det er ikke nødvendig å fyre for kråka. Skal du på en velfortjent ferie så er det ingen grunn til at temperaturen hjemme skal være like høy som når du er tilstede. La Eve ordne det for deg. Velg en av de forhåndsprogrammerte innstillingene, eller tilpass ulike temperaturer og tider med noen enkle triks på telefonen din. La Eve Thermo V3 vite når du forventer å være hjemme, så sørger hun for at det er riktig temperatur når du låser opp inngangsdøra. 

1010043 1010043 Eve Eve Thermo v3 10EBH1701 Eve Thermo V3 er smarttermostaten du trenger for å justere temperaturen hjemme uansett hvor du befinner deg. V3 er kompatibel med Apple HomeKit, så du kan bruke stemmestyring hvis du liker den slags. Siden du kan gjøre alt dette fra appen så kan du sitte på trikken og sørge for at det er varmt og digg når du kommer hjem. Forskjellen mellom Eve Thermo og Eve Thermo V3 er at Thermo V3 er enda enklere å bruke og mye smartere enn forgjengeren. Sammen med andre Eve-enheter kan Thermo V3 justere temperaturen basert på hvor du befinner deg, det vil si senke temperaturen når du ikke er hjemme og øke den like før du kommer hjem. V3 har også et nytt og forbedret display som gjør det enklere å både lese og manøvrere i menyer. Oppgrader hjemmet ditt med Eve Thermo V3 Med Eve Thermo V3 kan du styre temperaturen hjemme selv om du ikke er hjemme. Eve Thermo er kompatibel med Apple HomeKit, så du kan stemmestyre den via Siri, i tillegg til via appen.  Du kan også sette opp tidsbestemte skjemaer via appen. Skulle du allikevel trenge å justere disse, for eksempel hvis du en dag er hjemme tidligere enn vanlig, så kan du via appen be Thermo V3 om å varme opp huset tidligere enn planlagt. La Eve forenkle hverdagen din.  Eve Thermo V3 har et LED-display som viser temperaturen, og via dette displayet kan du også stille temperaturen manuelt. Med Eve Thermo V3 kan du selv velge om du vil at temperaturen skal vises horisontalt eller vertikalt - slik det blir enklest for deg. Sett opp tidsbestemte skjemaer Det er ikke nødvendig å fyre for kråka. Skal du på en velfortjent ferie så er det ingen grunn til at temperaturen hjemme skal være like høy som når du er tilstede. La Eve ordne det for deg. Velg en av de forhåndsprogrammerte innstillingene, eller tilpass ulike temperaturer og tider med noen enkle triks på telefonen din. La Eve Thermo V3 vite når du forventer å være hjemme, så sørger hun for at det er riktig temperatur når du låser opp inngangsdøra.  Apple Homekit 699 NOK 699 NewCondition InStock
  1. Smarte hjem
  2. Velg etter system / produsent
  3. Apple Homekit