Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Trådløs luftkvalitetsmåler for ditt smarte hjem

Eve Room

  Art.nr: 1007873
  • Kompatibel med Apple HomeKit
  • For innendørsbruk
  • Måler luftkvalitet, luftfuktighet og temperatur
  • Oppladbart batteri med 6 ukers driftstid
  • Lag ulike scenarioer

Denne varen er ikke lenger i salg

Du har kommet til et produkt som ikke lenger finnes i sortimentet vårt.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Eve Room hjelper deg med å få ett totalt overblikk over hjemmets temperatur, luftkvalitet og luftfuktighet. Eve Room er tilpasset innendørsbruk og med kompatibilitet for Apple HomeKit integreres måleren enkelt i ditt smarte hjem. Få kontroll over luftkvaliteten og historikk direkte i din iPhone eller iPad og lag smarte skjemaer med kompatible enheter sånn som luftfukteren for å forbedre innendørsklimaet.

Luftmåleren har en e-svartskjerm med høy kontrast der du kan velge den visningen som passer deg best og med ett oppladbart batteri med over seks ukers driftstid får du en smidig luftkvalitetsmåler som kan plasseres i alle rom.

Viser luftkvalitet, luftfuktighet og temperatur

Eve Room er utrustet med nøyaktige og avanserte sensorer som hjelper deg med å skape ett behagelig og sunt innendørsklima. Måleren måler og rapporterer om det finnes noen forurensninger i luften, om luftfuktigheten er på et optimalt nivå samt måler innendørstemperaturen i Celsius eller Fahrenheit. Du kan lese av resultatet direkte på det tydelige displayet, på din iPhone og iPad eller hvorfor ikke spørre Siri?

Gransk tidligere måleresultater

Eve Room lagrer tidligere måleresultater på din iPhone eller iPad hvilket gjør det enkelt å følge med og analysere luftkvaliteten etter time, dag, uke, måned og år.

Veldig lang batteritid

Med Eve Room slipper du å krangle med batterier eller tenke på plassering i nærheten av ett vegguttak. Eve Room har ett oppladbart batteri som lades med den medfølgende microUSB-kabelen. Når batteriet er fulladet kan måleren brukes i over seks uker før det er tid for neste lading.

Lag skjema for bedre luftkvalitet

Med støtte for Apple HomeKit er Eve Room den perfekte luftkvalitetsmåleren for ditt smarte hjem. Lag scenarioer med andre kompatible enheter for best mulig luftkvalitet. Mulige scenarioer er for eksempel å aktivere luftfukteren når luftfuktigheten overstiger en viss prosent eller la Apple HomeKit slå på viften for å senke temperaturen.

Føl deg trygg

Med all den viktige informasjonen du lagrer i ditt smarte hjem er det viktig å tenke på datasikkerheten. Med HomeKit kan du føle deg helt trygg siden all data overføres og lagres med end-to-end-kryptering hvilket innebærer at ingen andre kan få tilgang til dine data.

Kompatibilitet

För att integrera Eve Room i ditt smarta hem rekommenderas en enhet med iOS 12.1 eller senare. För automatisering och fjärråtkomst antingen en HomePod, Apple TV med tvOS 11 eller en iPad med iOS 11 eller senare som är konfigurerad som hemhubb. Appen Eve for HomeKit finns att ladda ner i App Store.

1007873 1007873 Eve Eve Room 10EAM9901 Eve Room hjelper deg med å få ett totalt overblikk over hjemmets temperatur, luftkvalitet og luftfuktighet. Eve Room er tilpasset innendørsbruk og med kompatibilitet for Apple HomeKit integreres måleren enkelt i ditt smarte hjem. Få kontroll over luftkvaliteten og historikk direkte i din iPhone eller iPad og lag smarte skjemaer med kompatible enheter sånn som luftfukteren for å forbedre innendørsklimaet. Luftmåleren har en e-svartskjerm med høy kontrast der du kan velge den visningen som passer deg best og med ett oppladbart batteri med over seks ukers driftstid får du en smidig luftkvalitetsmåler som kan plasseres i alle rom. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Viser luftkvalitet, luftfuktighet og temperatur Eve Room er utrustet med nøyaktige og avanserte sensorer som hjelper deg med å skape ett behagelig og sunt innendørsklima. Måleren måler og rapporterer om det finnes noen forurensninger i luften, om luftfuktigheten er på et optimalt nivå samt måler innendørstemperaturen i Celsius eller Fahrenheit. Du kan lese av resultatet direkte på det tydelige displayet, på din iPhone og iPad eller hvorfor ikke spørre Siri? Gransk tidligere måleresultater Eve Room lagrer tidligere måleresultater på din iPhone eller iPad hvilket gjør det enkelt å følge med og analysere luftkvaliteten etter time, dag, uke, måned og år. Veldig lang batteritid Med Eve Room slipper du å krangle med batterier eller tenke på plassering i nærheten av ett vegguttak. Eve Room har ett oppladbart batteri som lades med den medfølgende microUSB-kabelen. Når batteriet er fulladet kan måleren brukes i over seks uker før det er tid for neste lading. Lag skjema for bedre luftkvalitet Med støtte for Apple HomeKit er Eve Room den perfekte luftkvalitetsmåleren for ditt smarte hjem. Lag scenarioer med andre kompatible enheter for best mulig luftkvalitet. Mulige scenarioer er for eksempel å aktivere luftfukteren når luftfuktigheten overstiger en viss prosent eller la Apple HomeKit slå på viften for å senke temperaturen. Føl deg trygg Med all den viktige informasjonen du lagrer i ditt smarte hjem er det viktig å tenke på datasikkerheten. Med HomeKit kan du føle deg helt trygg siden all data overføres og lagres med end-to-end-kryptering hvilket innebærer at ingen andre kan få tilgang til dine data. Kompatibilitet För att integrera Eve Room i ditt smarta hem rekommenderas en enhet med iOS 12.1 eller senare. För automatisering och fjärråtkomst antingen en HomePod, Apple TV med tvOS 11 eller en iPad med iOS 11 eller senare som är konfigurerad som hemhubb. Appen Eve for HomeKit finns att ladda ner i App Store. Apple Homekit 799 NOK 799 NewCondition Discontinued
  1. Smarte hjem
  2. Velg etter system / produsent
  3. Apple Homekit