Vindu- og dørsensor for ditt smarte hjem

Eve Door & Window

  Art.nr: 1007860
  • Kompatibel med Apple HomeKit
  • Kontroller om døren er stengt
  • Lag skjemaer
  • Få notifikasjoner i appen
  • For iPhone, iPad og iPod touch

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.

Denne varen selges kun på internett.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Med Eve Door & Window slipper du å lure på om du stengte døren når du skal reise hjemmefra. Den trådløse sensoren kjenner igjen om døren eller vinduet er stengt og gir deg informasjonen direkte til din iPhone eller iPad. Sensoren består av to enheter som plasseres mot hverandre på døren eller vinduet.

Eve Door & Window er kompatibel med Apple HomeKit og med hjelp av sensoren kan du få notifikasjoner, lage skjemaer og se historikken direkte i appen. Sensoren drives av ett 1/2 AA-batteri med lang livstid og kobles til via Bluetooth hvilket gjør at du slipper å krangle med ledninger.

Enkel installasjon

Installer sensoren på entrédøren, verandadøren eller på noen av vinduene dine og få en smart sensor som leverer informasjonen direkte til appen, selv når du ikke er hjemme. Sensoren drives av ett 1/2 AA-batteri (ER14250 3,6 V), er enkel å installere og tilkobles trådløst til ditt Apple HomeKit via Bluetooth uten at noen hub eller gateway behøves.

Lag skjemaer

Med hjelp av Apple HomeKit kan du integrere Eve Door & Window i ditt smarte hjem og skape ulike skjemaer, som for eksempel å skru av varmeelementet under vinduet når du åpner det for lufting eller skape ett skjema som skrur på belysningen og starter mediespilleren når du kommer hjem fra jobben.

Spør Siri

Bruk stemmen din og spør Siri om døren eller vinduet er stengt. Du kan gi egne navn til dine tilbehør med hjelp av Eve-appen og gruppere dem for å få tilgang til dem samtidig.

Se historikk i appen

Lurer du på når og hvor lenge du luftet kjelleren sist? I appen på din iPhone eller iPad kan du se en detaljert historikk fra sensorene.

Føl deg trygg

Med all den viktige informasjonen du lagrer i ditt smarte hjem er det viktig å tenke på datasikkerheten. Med HomeKit kan du føle deg helt trygg siden all data overføres og lagres med end-to-end-kryptering hvilket innebærer at ingen andre kan få tilgang til dine data.

Kompatibilitet

For å integrere Eve Smoke i ditt smarte hjem anbefales en enhet med operativsystemet iOS 12.1 eller senere. For automatisering og fjerntilgang kreves enten en HomePad, AppleTV eller tvOS 11 eller en iPad med iOS 11 eller senere som er konfigurert som en hjemmehub. Appen Eve for Homekit kan lastes ned i App Store.

1007860 Eve Eve Door & Window 1ED109901001 Med Eve Door & Window slipper du å lure på om du stengte døren når du skal reise hjemmefra. Den trådløse sensoren kjenner igjen om døren eller vinduet er stengt og gir deg informasjonen direkte til din iPhone eller iPad. Sensoren består av to enheter som plasseres mot hverandre på døren eller vinduet. Eve Door & Window er kompatibel med Apple HomeKit og med hjelp av sensoren kan du få notifikasjoner, lage skjemaer og se historikken direkte i appen. Sensoren drives av ett 1/2 AA-batteri med lang livstid og kobles til via Bluetooth hvilket gjør at du slipper å krangle med ledninger. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Enkel installasjon Installer sensoren på entrédøren, verandadøren eller på noen av vinduene dine og få en smart sensor som leverer informasjonen direkte til appen, selv når du ikke er hjemme. Sensoren drives av ett 1/2 AA-batteri (ER14250 3,6 V), er enkel å installere og tilkobles trådløst til ditt Apple HomeKit via Bluetooth uten at noen hub eller gateway behøves. Lag skjemaer Med hjelp av Apple HomeKit kan du integrere Eve Door & Window i ditt smarte hjem og skape ulike skjemaer, som for eksempel å skru av varmeelementet under vinduet når du åpner det for lufting eller skape ett skjema som skrur på belysningen og starter mediespilleren når du kommer hjem fra jobben. Spør Siri Bruk stemmen din og spør Siri om døren eller vinduet er stengt. Du kan gi egne navn til dine tilbehør med hjelp av Eve-appen og gruppere dem for å få tilgang til dem samtidig. Se historikk i appen Lurer du på når og hvor lenge du luftet kjelleren sist? I appen på din iPhone eller iPad kan du se en detaljert historikk fra sensorene. Føl deg trygg Med all den viktige informasjonen du lagrer i ditt smarte hjem er det viktig å tenke på datasikkerheten. Med HomeKit kan du føle deg helt trygg siden all data overføres og lagres med end-to-end-kryptering hvilket innebærer at ingen andre kan få tilgang til dine data. Kompatibilitet For å integrere Eve Smoke i ditt smarte hjem anbefales en enhet med operativsystemet iOS 12.1 eller senere. For automatisering og fjerntilgang kreves enten en HomePad, AppleTV eller tvOS 11 eller en iPad med iOS 11 eller senere som er konfigurert som en hjemmehub. Appen Eve for Homekit kan lastes ned i App Store. Apple Homekit 379 NOK 379 NewCondition InStock
  1. Smarte hjem
  2. Velg etter system / produsent
  3. Apple Homekit