Hold oversikt over temperaturer, luftfuktighet og lufttrykk

Eve Degree

  Art.nr: 245977
  • For iPhone, iPad og iPod Touch
  • Måler temperaturer, luftfuktighet og lufttrykk
  • Bluetooth 4.0-tilkobling
  • For innen- og utendørsbruk
  • Kompatibel med Apple HomeKit

Internett

Forventet på lager: 07.07.2020
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.

Denne varen selges kun på internett.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Lev smartere ved å vite mer om plassen du bryr deg mest om. Eves HomeKit-produkter samler inn data om luftkvalitet, temperaturer, luftfuktighet, lufttrykk, strømforbruk m.m. Last ned appen HomeKit og få overblikk over hjemmet på et øyeblikk, direkte på din iPhone og iPad. Få kjennskap som hjelper deg med å forbedre din komfort og gjør hjemmet smartere.

Eve Degree-sensoren i eloksert aluminium måler nøyaktig temperaturer, luftfuktighet og lufttrykk i hjemmet. Med HomeKit-appen kan du dermed lese av informasjon samt granske aktuelle og tidligere klimadata på din iPhone og iPad. Eve Degree er lett å bruke og er praktisk integrert med Siri, slik at du lett kan bruke stemmen for å be Siri om informasjon. Den drives av et utbyttbart batteri med lang livstid, og takket være den nyeste strømeffektive Bluetooth-teknologien er den trådløs, samtidig som den sparer strøm.

245977 Eve Eve Degree 10EAF9901 Lev smartere ved å vite mer om plassen du bryr deg mest om. Eves HomeKit-produkter samler inn data om luftkvalitet, temperaturer, luftfuktighet, lufttrykk, strømforbruk m.m. Last ned appen HomeKit og få overblikk over hjemmet på et øyeblikk, direkte på din iPhone og iPad. Få kjennskap som hjelper deg med å forbedre din komfort og gjør hjemmet smartere. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Eve Degree-sensoren i eloksert aluminium måler nøyaktig temperaturer, luftfuktighet og lufttrykk i hjemmet. Med HomeKit-appen kan du dermed lese av informasjon samt granske aktuelle og tidligere klimadata på din iPhone og iPad. Eve Degree er lett å bruke og er praktisk integrert med Siri, slik at du lett kan bruke stemmen for å be Siri om informasjon. Den drives av et utbyttbart batteri med lang livstid, og takket være den nyeste strømeffektive Bluetooth-teknologien er den trådløs, samtidig som den sparer strøm. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Apple Homekit 3,3 6 549 NOK 549 NewCondition PreOrder
  1. Smarte hjem
  2. Velg etter system / produsent
  3. Apple Homekit