Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Elgato Eve Button - en knapp for et rom

Eve Button

  Art.nr: 1002738
  • Kompatibel med Apple HomeKit
  • Støtte for Siri
  • Skape opptil 3 scener per knapp
  • Koble til flere enheter
  • Tidløs design

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.

Denne varen selges kun på internett.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Elgato Eve Button gir deg uovertruffen kontroll over et helt rom, og tilbyr enda en annen måte å koble HomeKit-kompatible enheter. Det stilige og tidløse designet gjør at den passer inn i ethvert hjem uavhengig av stil. Den er lett å oppbevare på grunn av sin kompakte størrelse.

Elgato Eve Button styrer alle nødvendige behov, for eksempel en tilkoblet lampe. Trykk en gang for å slå den på. To ganger for å dempe det til 50%, eller hold knappen inne i mindre enn et sekund for å slå den av. Umiddelbar kontroll uansett når du trenger det.

Støtte for HomeKit og Siri

Aktiver dine scener via Siri, ditt kontrollsenter eller Apple Watch. Du kan enkelt koble til tilbehør ved hjelp av HomeKit appen på iPhone, iPad eller iPod touch.

En knapp for et helt rom

Tildel opptil tre scener til Elgato Eve Button for å angi det perfekte scenariet til enhver anledning. For eksempel, et trykk for "Evening" scene, som demper nyanser og slår på lys. Dobbeltklikk for din "Relaxation" -scene som endrer din omgivende belysning sammen med litt musikk. Lag scener en gang. Bruk dem akkurat slik du vil.

1002738 1002738 Eve Eve Button 10EAU9901 Elgato Eve Button gir deg uovertruffen kontroll over et helt rom, og tilbyr enda en annen måte å koble HomeKit-kompatible enheter. Det stilige og tidløse designet gjør at den passer inn i ethvert hjem uavhengig av stil. Den er lett å oppbevare på grunn av sin kompakte størrelse. Elgato Eve Button styrer alle nødvendige behov, for eksempel en tilkoblet lampe. Trykk en gang for å slå den på. To ganger for å dempe det til 50%, eller hold knappen inne i mindre enn et sekund for å slå den av. Umiddelbar kontroll uansett når du trenger det. Støtte for HomeKit og Siri Aktiver dine scener via Siri, ditt kontrollsenter eller Apple Watch. Du kan enkelt koble til tilbehør ved hjelp av HomeKit appen på iPhone, iPad eller iPod touch. En knapp for et helt rom Tildel opptil tre scener til Elgato Eve Button for å angi det perfekte scenariet til enhver anledning. For eksempel, et trykk for "Evening" scene, som demper nyanser og slår på lys. Dobbeltklikk for din "Relaxation" -scene som endrer din omgivende belysning sammen med litt musikk. Lag scener en gang. Bruk dem akkurat slik du vil. Apple Homekit 399 NOK 399 NewCondition InStock
  1. Smarte hjem
  2. Velg etter system / produsent
  3. Apple Homekit