Fjernstyrt strømuttak med dimmefunksjon

Nexa MYCR-250

  Art.nr: 1006639
 • Fjernstyrt strømuttak
 • Plug´n´Play
 • 6 minneplasser
 • Fungerer med Nexa Bridge
 • Av/på samt dimmer-funksjon

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Ekstra fjernstyrt strømuttak med dimmerfunktion for innendørs bruk. MYCR-250 kan til og med dimme LED og lavenergi-lamper. Plasser enheten i et valgfritt vegguttak og tilkoble deretter den enheten du vil fjernstyre (maks 200 W). Du kan dermed for eksempel tenne lysene i vinduet fra sofaen, eller i en annen etasje! Obs, krever en sender/fjernkontroll for å kunne fjernstyres som for eksempel en fjernkontroll eller en trådløs veggsender(medfølger ikke).

Hvordan type lamper kan jeg styre?

MYCR-250 er en unik universal Plug´n´Play-mottaker som gjør det mulig for fjernstyring av lamper og enheter som tilkobles vi vanlig støpsel. Dette gjelder også LED-lamper og lavenergi-lamper. MYCR-250 kan altså uten problemer dimme dimbare LED-lys og lavenergi-lamper. Mottakeren har 8 innebygde dimmernivåer som kan justeres for ulike typer lamper. I mottakeren finnes et vern for overspenning og overdreven varmeutstråling.

Intelligent system for å fjernstyre belysningen

MYCR-250 er selvlærende og kan "lære" koder/signaler fra valgfri Nexa fjernkontroll, bevegelsessensor, magnetkontakt og lignende. Starte eller skru av lampene og dine elektriske artikler ved et tastetrykk. Eller hvorfor ikke starte kaffetrakteren fra sengen slik at kaffen er klar når du står opp!  Uttaket har hele seks minneplasser for å kunne styres av opp til seks ulike sendere.

Smart Mode

Smart Mode lar deg lagre opp til tre ulike scenario som du senere enkelt kan aktivere med Smart-knappen ( eller annen Smart Mode sender). For å velge ønsket scenario så trykker du en, to eller tre ganger på Smart-knappen for å velge mellom de ulike scenarioene. Du kan også skru av belysningen gjennom å holde inne Smart-knappen under en kort periode. 

Hva er et scenario?

Med et scenario kan du utføre flere handlinger i rekkefølge ved kun en eneste kommando, det vil si at du kan tenne, dimme og slukke valgfrie enheter samtidig.

Et eksempel på et scenario er når du skal legge deg i sengen og lese en god bok. Du vil da kanskje slukke i taklampen og dimme lampene ved vinduene ned til 50%, men fortsatt ha nattbordslampen på 100%. Du stiller inn dine enheter slik som du vil ha dem og lagrer dem som Scenario 1. Deretter holder det å trykke en gang på Smart-knappen. 

Spesifikasjoner

 • Frekvens: 433,92 MHz
 • Glødepærer/halogen 25-250 W
 • Lavenergipærer 3-120 W
 • Dimbar LED (230 V) 3-120 W
 • Antall minneplasser: 32
 • Strømforbruk ved standby: under 1 W
 • Rekkevidde: Opptil 30 meter
 • Mål: 53 x 53 x 58 mm

OBS! Fungerer ikke med lysstoffrør 

1006639 Nexa Nexa MYCR-250 14632 Ekstra fjernstyrt strømuttak med dimmerfunktion for innendørs bruk. MYCR-250 kan til og med dimme LED og lavenergi-lamper. Plasser enheten i et valgfritt vegguttak og tilkoble deretter den enheten du vil fjernstyre (maks 200 W). Du kan dermed for eksempel tenne lysene i vinduet fra sofaen, eller i en annen etasje! Obs, krever en sender/fjernkontroll for å kunne fjernstyres som for eksempel en fjernkontroll eller en trådløs veggsender(medfølger ikke). Hvordan type lamper kan jeg styre?MYCR-250 er en unik universal Plug´n´Play-mottaker som gjør det mulig for fjernstyring av lamper og enheter som tilkobles vi vanlig støpsel. Dette gjelder også LED-lamper og lavenergi-lamper. MYCR-250 kan altså uten problemer dimme dimbare LED-lys og lavenergi-lamper. Mottakeren har 8 innebygde dimmernivåer som kan justeres for ulike typer lamper. I mottakeren finnes et vern for overspenning og overdreven varmeutstråling. Intelligent system for å fjernstyre belysningen MYCR-250 er selvlærende og kan "lære" koder/signaler fra valgfri Nexa fjernkontroll, bevegelsessensor, magnetkontakt og lignende. Starte eller skru av lampene og dine elektriske artikler ved et tastetrykk. Eller hvorfor ikke starte kaffetrakteren fra sengen slik at kaffen er klar når du står opp!  Uttaket har hele seks minneplasser for å kunne styres av opp til seks ulike sendere. Smart Mode Smart Mode lar deg lagre opp til tre ulike scenario som du senere enkelt kan aktivere med Smart-knappen ( eller annen Smart Mode sender). For å velge ønsket scenario så trykker du en, to eller tre ganger på Smart-knappen for å velge mellom de ulike scenarioene. Du kan også skru av belysningen gjennom å holde inne Smart-knappen under en kort periode.  Hva er et scenario? Med et scenario kan du utføre flere handlinger i rekkefølge ved kun en eneste kommando, det vil si at du kan tenne, dimme og slukke valgfrie enheter samtidig. Et eksempel på et scenario er når du skal legge deg i sengen og lese en god bok. Du vil da kanskje slukke i taklampen og dimme lampene ved vinduene ned til 50%, men fortsatt ha nattbordslampen på 100%. Du stiller inn dine enheter slik som du vil ha dem og lagrer dem som Scenario 1. Deretter holder det å trykke en gang på Smart-knappen.  Spesifikasjoner Frekvens: 433,92 MHzGlødepærer/halogen 25-250 WLavenergipærer 3-120 WDimbar LED (230 V) 3-120 WAntall minneplasser: 32Strømforbruk ved standby: under 1 WRekkevidde: Opptil 30 meterMål: 53 x 53 x 58 mmOBS! Fungerer ikke med lysstoffrør  433 MHz 4,5 6 199 NOK 199 NewCondition InStock
 1. Smarte hjem
 2. Velg etter system / produsent
 3. 433 MHz