Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Pakkeløsning for fjernstyrt belysning

Nexa MYCR-2 Plug-In 2-pack with Remote

  Art.nr: 1007974
  • Styr lampene dine trådløst
  • To mottakere
  • Fjernkontroll
  • Opptil 30 meters rekkevidde
  • Enkel installasjon

Denne varen er ikke lenger i salg

Du har kommet til et produkt som ikke lenger finnes i sortimentet vårt.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Nexa MYCR-2 er et sett med to plug-in-mottakere og en fjernkontroll. Mottakeren installerer du enkelt gjennom å koble den til ett vegguttak, så kobler du inn den lampen du bil koble til systemet ditt med lampens stikkontakt. Systemet kan bygges ut med flere mottakere med for eksempel skumringsmodus eller bevegelsessensor, for å ytterligere gjøre hverdagen din enklere.

De to plug-in-mottakerne som medfølger i pakken har støtte for Smart Mode, hvilket innebærer at opptil tre ulike scenarioer kan lagres, som senere kan aktiveres med en Nexa Smart Mode-sender.

Smart Mode-støtte

Gjennom Smart Mode kan du lagre egne scenarioer for belysningen din. Ett scenario innebærer at man kobler flere ulike hendelser til belysningen sin. Kanskje ønsker du en spesiell belysing når du ser på film, da kan du stille inn ett scenario som gjør at visse lamper slukkes, mens andre dimmes ned til ett litt koseligere lys som du senere kan lagre som for eksempel "Scenario 1". Hver gang du senere angir "Scenario 1" kommer lampene til å følge den innstillingen som du har lagret.

Observer at det kreves en Nexa sender eller fjernkontroll med Smart Mode for å aktivere scenarioer. Fjernkontrollen som medfølger i pakken er ikke Smart Mode-kompatibel.

1007974 1007974 Nexa Nexa MYCR-2 Plug-In 2-pack with Remote MYCR-2 Nexa MYCR-2 er et sett med to plug-in-mottakere og en fjernkontroll. Mottakeren installerer du enkelt gjennom å koble den til ett vegguttak, så kobler du inn den lampen du bil koble til systemet ditt med lampens stikkontakt. Systemet kan bygges ut med flere mottakere med for eksempel skumringsmodus eller bevegelsessensor, for å ytterligere gjøre hverdagen din enklere. De to plug-in-mottakerne som medfølger i pakken har støtte for Smart Mode, hvilket innebærer at opptil tre ulike scenarioer kan lagres, som senere kan aktiveres med en Nexa Smart Mode-sender. Smart Mode-støtte Gjennom Smart Mode kan du lagre egne scenarioer for belysningen din. Ett scenario innebærer at man kobler flere ulike hendelser til belysningen sin. Kanskje ønsker du en spesiell belysing når du ser på film, da kan du stille inn ett scenario som gjør at visse lamper slukkes, mens andre dimmes ned til ett litt koseligere lys som du senere kan lagre som for eksempel "Scenario 1". Hver gang du senere angir "Scenario 1" kommer lampene til å følge den innstillingen som du har lagret. Observer at det kreves en Nexa sender eller fjernkontroll med Smart Mode for å aktivere scenarioer. Fjernkontrollen som medfølger i pakken er ikke Smart Mode-kompatibel. 433 MHz 3,5 2 199 NOK 199 NewCondition Discontinued
  1. Smarte hjem
  2. Velg etter system / produsent
  3. 433 MHz