Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Trådløs bevegelsessensor for utebruk

Nexa LMDT-810

  Art.nr: 183093
  • Bevegelsessensor for utebruk
  • Kompatibel med samtlige Nexa-mottakere
  • IP44
  • Batteridrevet
  • Timer-funksjon

Denne varen er ikke lenger i salg

Du har kommet til et produkt som ikke lenger finnes i sortimentet vårt.

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Nexa LMDT-810

LMDT-810 er en bevegelsessensor for utendørs bruk som aktiveres ved hjelp av bevegelser, og deretter sender et signal til en fjernstyrt mottaker som for eksempel sitter tilkoblet til en lampe. Et annet eksempel er å bruke LMDT-810 ovenfor garasjeporten slik at garasjebelysningen tennes når du kjører inn bilen.
Det tilkoblede lyset slukkes automatisk etter innstilt tid; 5 sekunder, 1, 5 eller 10 minutter. Man kan også velge når man vil at bevegelsessensoren skal være aktiv. Man har da tre valg: døgnet rundt, ved skumring eller natt. Bevegelsesavstanden er justerbar opp til ti meter.

Siden LMDT-810 er batterdrevet trenger man ikke å installere den med noen kabler, noe som gjør den utrolig fleksibel.  

IP44-sertifisert

LMDT-810 er av standard IP44, der IP står for "International Protection" og er en gradering av hvor mye innkapslingen av det elektroniske utstyret beskytter mot vann og fukt. IP44 er godkjent for utebruk.

Funksjoner

Last ned bruksanvisning her (PDF, 248 Kb, Svensk)

Se gjerne filmen nedenfor for å forstå hvordan Nexas fjernstyrte produkter fungerer!

183093 183093 Nexa Nexa LMDT-810 14430 Nexa LMDT-810 LMDT-810 er en bevegelsessensor for utendørs bruk som aktiveres ved hjelp av bevegelser, og deretter sender et signal til en fjernstyrt mottaker som for eksempel sitter tilkoblet til en lampe. Et annet eksempel er å bruke LMDT-810 ovenfor garasjeporten slik at garasjebelysningen tennes når du kjører inn bilen. Det tilkoblede lyset slukkes automatisk etter innstilt tid; 5 sekunder, 1, 5 eller 10 minutter. Man kan også velge når man vil at bevegelsessensoren skal være aktiv. Man har da tre valg: døgnet rundt, ved skumring eller natt. Bevegelsesavstanden er justerbar opp til ti meter. Siden LMDT-810 er batterdrevet trenger man ikke å installere den med noen kabler, noe som gjør den utrolig fleksibel.   IP44-sertifisert LMDT-810 er av standard IP44, der IP står for "International Protection" og er en gradering av hvor mye innkapslingen av det elektroniske utstyret beskytter mot vann og fukt. IP44 er godkjent for utebruk. Funksjoner Last ned bruksanvisning her (PDF, 248 Kb, Svensk) Se gjerne filmen nedenfor for å forstå hvordan Nexas fjernstyrte produkter fungerer! *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> 433 MHz 3,2 6 156 NOK 156 NewCondition Discontinued
  1. Smarte hjem
  2. Velg etter system / produsent
  3. 433 MHz