Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Trådløs lyssensor for belysningssystem

Nexa LBST-604

  Art.nr: 183097
  • Lyssensor
  • Kan brukes inne eller ute
  • Batteridreven
  • IP56
  • Tenner og slukker automatisk tilkoblede mottakere

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Nexa LBST-604 Lyssensor

Tenner og slukker automatisk ved skumring/morgen for samtlige tilkoblede fjernstyrte mottakere. Lyssensoren sender automatisk et signal til en fjernstyrt mottaker som for eksempel sitter tilkoblet til en lampe. LBST-604 kan plasseres både inne og ute takket være IP56-sertifiseringen. Sensoren har en rekkevidde på opp til 30 meter avhengig av omgivelsene som senderen og mottakeren befinner seg i.

Hvordan bruker jeg LBST-604?

LBST-604 plasseres med best resultat ved for eksempel et vindu og tilkobles deretter opp mot en fjernstyrt mottaker som igjen er tilkoblet til en lampe. LBST-604 merker selv når det er blir skumring, og sender videre et signal til mottakeren som tenner lampen. Senere slukker den lampen ved soloppgang. Du kan også velge at tilkoblede lampe slukkes etter 2, 3, 4, 5, 6, 7 eller 8 timer.
LBST-604 kan plasseres utendørs for å styre for eksempel utebelysningen.


IP56-sertifisert

LBST-604 er av standard IP56, der IP står for "International Protection" og er en gradering av hvor mye innkapslingen av det elektroniske utstyret beskytter mot vann og fukt. IP56 er godkjent for utebruk.

Funktioner

Last ned bruksanvisning her (PDF, 2,15 Mb, SV, NO, FI, ENG)

Se gjerne filmen nedenfor for å forstå hvordan Nexas fjernstyrte produkter fungerer!

183097 Nexa Nexa LBST-604 14332 Nexa LBST-604 Lyssensor Tenner og slukker automatisk ved skumring/morgen for samtlige tilkoblede fjernstyrte mottakere. Lyssensoren sender automatisk et signal til en fjernstyrt mottaker som for eksempel sitter tilkoblet til en lampe. LBST-604 kan plasseres både inne og ute takket være IP56-sertifiseringen. Sensoren har en rekkevidde på opp til 30 meter avhengig av omgivelsene som senderen og mottakeren befinner seg i. Hvordan bruker jeg LBST-604? LBST-604 plasseres med best resultat ved for eksempel et vindu og tilkobles deretter opp mot en fjernstyrt mottaker som igjen er tilkoblet til en lampe. LBST-604 merker selv når det er blir skumring, og sender videre et signal til mottakeren som tenner lampen. Senere slukker den lampen ved soloppgang. Du kan også velge at tilkoblede lampe slukkes etter 2, 3, 4, 5, 6, 7 eller 8 timer. LBST-604 kan plasseres utendørs for å styre for eksempel utebelysningen. IP56-sertifisert LBST-604 er av standard IP56, der IP står for "International Protection" og er en gradering av hvor mye innkapslingen av det elektroniske utstyret beskytter mot vann og fukt. IP56 er godkjent for utebruk. Funktioner Last ned bruksanvisning her (PDF, 2,15 Mb, SV, NO, FI, ENG) Se gjerne filmen nedenfor for å forstå hvordan Nexas fjernstyrte produkter fungerer! *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> 433 MHz 4 6 149 NOK 149 NewCondition InStock
  1. Smarte hjem
  2. Velg etter system / produsent
  3. 433 MHz