Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Smart veggkontakt med støtte for stemmestyring

TP-Link HS100 WiFi Smart Plug, 2.4GHz, 802.11b/g/n

  Art.nr: 1005179
  • Kompatibel med iOS og Android
  • Tilkobles til WiFi
  • Støtter skjemaplanlegging
  • Full kontroll når du ikke er hjemme
  • Enkel å installere

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

TP-Link Smart Plug HS100 er en smart veggkontakt som enkelt kan styres ved hjelp av en app. Du kan stille inn automatisk skjemaplanlegging for å slå på eller slå av enheter automatisk ved spesifikke tider eller dager i uken, mens du for eksempel er på ferie. Med støtte for stemmestyring gjennom Amazon Echo, er Smart Plug HS100 et perfekt tilbehør til smart hjem.

Full kontroll når du ikke er hjemme

Med WiFi Smart Plug kan du kontrollere alle dine elektriske apparater i huset ditt mens du er ute på farten. Du kan stille inn automatisk skjemaplanlegging for å slå på eller slå av enheter automatisk ved spesifikke tider eller dager i uken, mens du for eksempel er på ferie. Glemmer du for eksempel å slå av strykejernet, kan du slå den av via smarttelefonen din.

Stemmestyring 

Smart Plug HS100 lar deg koble til flere Smart Plugs for å enkelt kontrollere dem gjennom Kasa-appen. Du kan også koble Smart Plugs med Amazon Echo for å kontrollere hjemmet ditt ved hjelp av stemmestyring i appen. Alt du trenger for å få en smart løsning til ditt hjem.

Enkel å installere

Med Kasa-appen kan du stille inn WiFi Smart Plug på et par minutter. Den kobles på ditt trådløse hjemmenettverk ved et enkelt tastetrykk og steg-for-steg-instruksjoner hjelper deg å sikkert legge den nye enheten på din personlige Kasa-konto slik at du kan begynne å legge inn skjemaplanleggingen og dermed automatisere hjemmet ditt.

Moderne design

TP-Link HS100 Smart Plug er inspirert av en moderne preg, både elegant og enkel design, som lar den sømløst forenes med den eksisterende innredningen.

1005179 1005179 TP-Link TP-Link HS100 WiFi Smart Plug, 2.4GHz, 802.11b/g/n HS100(EU) TP-Link Smart Plug HS100 er en smart veggkontakt som enkelt kan styres ved hjelp av en app. Du kan stille inn automatisk skjemaplanlegging for å slå på eller slå av enheter automatisk ved spesifikke tider eller dager i uken, mens du for eksempel er på ferie. Med støtte for stemmestyring gjennom Amazon Echo, er Smart Plug HS100 et perfekt tilbehør til smart hjem. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Full kontroll når du ikke er hjemme Med WiFi Smart Plug kan du kontrollere alle dine elektriske apparater i huset ditt mens du er ute på farten. Du kan stille inn automatisk skjemaplanlegging for å slå på eller slå av enheter automatisk ved spesifikke tider eller dager i uken, mens du for eksempel er på ferie. Glemmer du for eksempel å slå av strykejernet, kan du slå den av via smarttelefonen din. Stemmestyring  Smart Plug HS100 lar deg koble til flere Smart Plugs for å enkelt kontrollere dem gjennom Kasa-appen. Du kan også koble Smart Plugs med Amazon Echo for å kontrollere hjemmet ditt ved hjelp av stemmestyring i appen. Alt du trenger for å få en smart løsning til ditt hjem. Enkel å installere Med Kasa-appen kan du stille inn WiFi Smart Plug på et par minutter. Den kobles på ditt trådløse hjemmenettverk ved et enkelt tastetrykk og steg-for-steg-instruksjoner hjelper deg å sikkert legge den nye enheten på din personlige Kasa-konto slik at du kan begynne å legge inn skjemaplanleggingen og dermed automatisere hjemmet ditt. Moderne design TP-Link HS100 Smart Plug er inspirert av en moderne preg, både elegant og enkel design, som lar den sømløst forenes med den eksisterende innredningen. Smarte hjem 4,6 14 249 NOK 249 NewCondition InStock
  1. Smarte hjem