Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Startkit med Mi Smart-sensorer fra Xiaomi

Xiaomi Mi Smart Sensor Set

  Art.nr: 1007161
 • 2 stk Mi vindu- og dørsensorer
 • 2 stk Mi bevegelsesensorer
 • 1 stk Mi trådløs switch og kontrollhub
 • Kompatibel med Aqara
 • EU-versjon

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.
Info

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Mi Smart Sensor er en startpakke som inneholder de tingene du trenger for å komme i gang med Xiaomi smarte hjem. Systemet er kompatibelt med Aqara slik at du kan kjøpe ytterligere enheter og smarte produkter å bygge opp ditt smarte hjem med.

Startpakken inneholder:

 • 1 stk MI kontrollhub
 • 2 stk Mi bevegelsesensorer
 • 2 stk Mi vindu- og dørsensorer
 • 1 stk Mi trådløs switch

Kontrollhub

Kontrollhuben kan også fungere som nattlampe, alarmsystem eller dørklokke. Den kan utløse alarm når en sensor aktiveres, eller, sammen med den trådløse switche, fungere som en dørklokke. 

Trådløs fjernkontroll

Mi Trådløs switch er en fjernkontroll som kan programmeres til å brukes som beskrevet over, som en dørklokke eller til å utføre visse oppgaver når man trykker på den, som for eksempel å tenne eller slukke lamper eller sette opp scenevalg og lignende.

Bevegelsesensorer

Bevegelsesensorene kan aktivere lys og lamper når du for eksempel går inn i et rom (smartpærer/lamper kreves, og selges separat) eller den kan merke bevegelser på nettene og utløse en alarm.

Magnetsensorer

Vindu- og dørsensorene benyttes hvis du vil ha beskjed om når et vindu eller dør åpnes direkte på din telefon. Perfekt for å få informasjon om barna har kommet hjem fra skolen eller lignende.

Systemet er CE godkjent og med plugg for EU (Europa).

1007161 Xiaomi Xiaomi Mi Smart Sensor Set YTC4032GL Mi Smart Sensor er en startpakke som inneholder de tingene du trenger for å komme i gang med Xiaomi smarte hjem. Systemet er kompatibelt med Aqara slik at du kan kjøpe ytterligere enheter og smarte produkter å bygge opp ditt smarte hjem med. Startpakken inneholder: 1 stk MI kontrollhub2 stk Mi bevegelsesensorer2 stk Mi vindu- og dørsensorer1 stk Mi trådløs switch Kontrollhub Kontrollhuben kan også fungere som nattlampe, alarmsystem eller dørklokke. Den kan utløse alarm når en sensor aktiveres, eller, sammen med den trådløse switche, fungere som en dørklokke.  Trådløs fjernkontroll Mi Trådløs switch er en fjernkontroll som kan programmeres til å brukes som beskrevet over, som en dørklokke eller til å utføre visse oppgaver når man trykker på den, som for eksempel å tenne eller slukke lamper eller sette opp scenevalg og lignende. Bevegelsesensorer Bevegelsesensorene kan aktivere lys og lamper når du for eksempel går inn i et rom (smartpærer/lamper kreves, og selges separat) eller den kan merke bevegelser på nettene og utløse en alarm. Magnetsensorer Vindu- og dørsensorene benyttes hvis du vil ha beskjed om når et vindu eller dør åpnes direkte på din telefon. Perfekt for å få informasjon om barna har kommet hjem fra skolen eller lignende. Systemet er CE godkjent og med plugg for EU (Europa). Styreenheter for smarte hjem 2,6 8 749 NOK 749 NewCondition InStock
 1. Smarte hjem
 2. Styreenheter for smarte hjem