Smartkontakt som enkelt kobles til ditt trådløse nettverk

TP-Link HS110 WiFi Smart Plug, 2.4GHz, 802.11b/g/n

  Art.nr: 1005180
  • Kompatibel med iOS og Android
  • Tilkobles ditt trådløse nettverk
  • Funksjon for skjema-planlegging
  • Slå på / av elektriske apparater via app
  • Enkel å installere og i bruk

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

TP-Link Smart Plug HS110 er en smart veggkontakt som enkelt kan styres via en app. Med egen funksjon for skjema-planlegging kan man tidsstyre elektriske artikler med å skru dem av eller på for å få det til å se ut som at noen er hjemme mens du er på ferie. Eller så kan du våkne til duften av ny-brygget kaffe. Med støtte for stemme-aktivering gjennom Amazon Echo er Smart Plug HS100 et perfekt tilbehør til det smarte hjemmet. 

Full kontroll når du ikke er hjemme

Med Wi-Fi Smart Plug kan du styre alle dine elektriske artikler i huset ditt når du er borte. Still inn et klokkeslett i skjemaplanleggeren som skrur på varmeovnen på de kalde vinterkveldene, sett på kaffetrakteren på morgenen før du våkner eller sett på en lampe i stuen når du er på ferie. Glemt å slå av TV-en etter du har dratt hjemmefra huset? Da man man trygt og enkelt kan skru av HS110 fra avstand på noen få tastetrykk med din smarttelefon.

Hold orden på forbruket ditt

Du kan effektivt spare energi og penger når du benytter deg av en smartkontakt for å styre varmovner og vifter. TP-Link Smart Plug HS110 lagrer enhetens strømforbruk i sanntid og har ukentlige og månedlige oppsummeringer.

Gjør hjemmet ditt om til et smart hjem

Man kan sammenkoble flere TP-Link Smart Plug HS110 for å enkelt styre dem gjennom den kostnadsfrie Kasa-appen. Man kan til og med sammenkoble smartkontaktene med Amazon Echo for å styre hele hjemmet ved bruk av stemmekommandoer i appen. Alt du trenger for å få en smart løsning til akkurat ditt hjem.

Enkel å installere

Med Kasa-appen kan du stille inn smartkontakten på kun et par minutter. Koble HS110 til ditt trådløse nettverk med et enkelt tastetrykk og steg-for-steg-instruksjoner hjelper deg å komme i gang slik at du kan legge inn klokkeslett i skjemaplanleggeren og automatisere hjemmet ditt.

Moderne design

TP-Link HS110 Smart Plug er inspirert av den moderne følelsen, både elegant og simpel i design slik at den kan smelte inn sømløst i ethvert hjem.

1005180 TP-Link TP-Link HS110 WiFi Smart Plug, 2.4GHz, 802.11b/g/n HS110(EU) TP-Link Smart Plug HS110 er en smart veggkontakt som enkelt kan styres via en app. Med egen funksjon for skjema-planlegging kan man tidsstyre elektriske artikler med å skru dem av eller på for å få det til å se ut som at noen er hjemme mens du er på ferie. Eller så kan du våkne til duften av ny-brygget kaffe. Med støtte for stemme-aktivering gjennom Amazon Echo er Smart Plug HS100 et perfekt tilbehør til det smarte hjemmet.  *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Full kontroll når du ikke er hjemme Med Wi-Fi Smart Plug kan du styre alle dine elektriske artikler i huset ditt når du er borte. Still inn et klokkeslett i skjemaplanleggeren som skrur på varmeovnen på de kalde vinterkveldene, sett på kaffetrakteren på morgenen før du våkner eller sett på en lampe i stuen når du er på ferie. Glemt å slå av TV-en etter du har dratt hjemmefra huset? Da man man trygt og enkelt kan skru av HS110 fra avstand på noen få tastetrykk med din smarttelefon. Hold orden på forbruket ditt Du kan effektivt spare energi og penger når du benytter deg av en smartkontakt for å styre varmovner og vifter. TP-Link Smart Plug HS110 lagrer enhetens strømforbruk i sanntid og har ukentlige og månedlige oppsummeringer. Gjør hjemmet ditt om til et smart hjem Man kan sammenkoble flere TP-Link Smart Plug HS110 for å enkelt styre dem gjennom den kostnadsfrie Kasa-appen. Man kan til og med sammenkoble smartkontaktene med Amazon Echo for å styre hele hjemmet ved bruk av stemmekommandoer i appen. Alt du trenger for å få en smart løsning til akkurat ditt hjem. Enkel å installere Med Kasa-appen kan du stille inn smartkontakten på kun et par minutter. Koble HS110 til ditt trådløse nettverk med et enkelt tastetrykk og steg-for-steg-instruksjoner hjelper deg å komme i gang slik at du kan legge inn klokkeslett i skjemaplanleggeren og automatisere hjemmet ditt. Moderne design TP-Link HS110 Smart Plug er inspirert av den moderne følelsen, både elegant og simpel i design slik at den kan smelte inn sømløst i ethvert hjem. Smartkontakter 4,7 12 319 NOK 319 NewCondition InStock
  1. Smarte hjem
  2. Smarte elektriske artikler
  3. Smartkontakter