Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Smartkontakt for utendørsbruk

Nedis Smart Outdoor Plug

  Art.nr: 1010068
  • Automatiser og fjernstyr
  • IP44-sertifisert
  • Kompatibel med øvrige Nedis-enheter
  • Enkel å installere

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Med en smartkontakt kan du gjøre vanlig småelektronikk smart. Koble Smart Outdoor Plug til nettbrettet eller telefonen din ved hjelp av WiFi, så kan du styre den ved hjelp av Nedis-appen, til og med når du ikke er hjemme. 

Du kan også sette opp tidsinnstilinger og ulike scenarier i appen, og automatisere det du har koblet inn i smartkontakten. I Nedis-appen kan du også koble sammen flere ulike smartenheter fra Nedis.

Enkel å installere

Nedis Smart Outdoor Plug er enkel å installere. Alt du behøver å gjøre er å sette den i støpselet og deretter plugge inn enheten du skal styre. For å kunne styre Smart Outdoor Plug med telefonen eller nettbrettet ditt så trenger du bare å installere Nedis-appen. I Nedis-appen kan du se strømforbruket for de enhetene du har koblet til via Nedis smartkontakter - på det viset kan du finne strømtyvene hjemme hos deg og gjøre hjemmet ditt mer energibesparende.

Smart Outdoor Plug kan brukes for seg selv, eller kobles sammen med andre smartprodukter fra Nedis. Ved å koble Smart Outdoor Plug sammen med andre Nedis-produkter kan du sette opp scenarier og automasjoner i Nedis-appen - du kan for eksempel koble en bevegelsessensor til uttaket og en lampe i smartkontakten, og deretter skape en automasjon der smartkontakten aktiveres og lampa tennes når bevegelsessensoren registrer bevegelse. 

Nedis Smart Outdoor Plug er kompatibel med Google Home og Amazon Alexa, så du kan til og med stemmestyre smartkontakten.

IP44 - værbestandig

Nedis Smart Outdoor Plug er konstruert for utendørsbruk. IP44-sertifisering innebærer at smartkontakten er sprutsikker fra alle kanter og ikke slipper inn fuktighet.

Pass på å bare bruke uttak med IP44 eller høyere utendørs. 

Nedis Smart Outddor Plug er perfekt for bruk i hagen og garasjen.
1010068 1010068 Nedis Nedis Smart Outdoor Plug WIFIPO120FWT Med en smartkontakt kan du gjøre vanlig småelektronikk smart. Koble Smart Outdoor Plug til nettbrettet eller telefonen din ved hjelp av WiFi, så kan du styre den ved hjelp av Nedis-appen, til og med når du ikke er hjemme.  Du kan også sette opp tidsinnstilinger og ulike scenarier i appen, og automatisere det du har koblet inn i smartkontakten. I Nedis-appen kan du også koble sammen flere ulike smartenheter fra Nedis. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Enkel å installere Nedis Smart Outdoor Plug er enkel å installere. Alt du behøver å gjøre er å sette den i støpselet og deretter plugge inn enheten du skal styre. For å kunne styre Smart Outdoor Plug med telefonen eller nettbrettet ditt så trenger du bare å installere Nedis-appen. I Nedis-appen kan du se strømforbruket for de enhetene du har koblet til via Nedis smartkontakter - på det viset kan du finne strømtyvene hjemme hos deg og gjøre hjemmet ditt mer energibesparende. Smart Outdoor Plug kan brukes for seg selv, eller kobles sammen med andre smartprodukter fra Nedis. Ved å koble Smart Outdoor Plug sammen med andre Nedis-produkter kan du sette opp scenarier og automasjoner i Nedis-appen - du kan for eksempel koble en bevegelsessensor til uttaket og en lampe i smartkontakten, og deretter skape en automasjon der smartkontakten aktiveres og lampa tennes når bevegelsessensoren registrer bevegelse.  Nedis Smart Outdoor Plug er kompatibel med Google Home og Amazon Alexa, så du kan til og med stemmestyre smartkontakten. IP44 - værbestandig Nedis Smart Outdoor Plug er konstruert for utendørsbruk. IP44-sertifisering innebærer at smartkontakten er sprutsikker fra alle kanter og ikke slipper inn fuktighet.Pass på å bare bruke uttak med IP44 eller høyere utendørs.  Smartkontakter 4,5 22 239 NOK 239 NewCondition InStock
  1. Smarte hjem
  2. Smarte elektriske artikler
  3. Smartkontakter