Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.
Nyhet

Smartkontakt med WiFi for lysslynger

Deltaco Smart Wi-Fi String light adapter

  Art.nr: 1015605
 • Til lysslynger og lysnett
 • IP44 – kan brukes inne og ute
 • Styres med telefonen
 • Behøver bare WiFi

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.

Denne varen selges kun på internett.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Produktbeskrivelse

Gjør helt vanlig julebelysning smart med Deltaco SH-AD01 Smart WiFi Power Adapter. Dette er en smartkontakt ment for lysslynger, lysnett og istappslynger, og lar deg koble disse til WiFi slik at du kan styre dem fra telefonen. Koble smartkontakten til valgfri kompatibel LED-enhet for å forvandle den til en smartenhet med ulike lysmodi, timerfunksjon og mer som du enkelt kan styre via Deltaco Smart Home-appen. 

Deltacos smartkontakt fungerer med lysslynger med opptil 500 LED-dioder som har avtakbar strømadapter, men er ikke kompatibel med RGB-belysning. Kontakten er IP44-sertifisert og kan dermed brukes både inne og ute.

Styres via app

Deltacos smartenheter krever ingen hub, gateway eller tungvint installasjon. Når du har koblet smartkontakten til lysslyngen  og i veggen er det bare å koble den til det trådløse nettverket ditt, så har du tilgang til alle de smarte funksjonene i Deltaco Smart Home-appen. 

Deltaco Smart Home-appen er alt du trenger. I appen kan du styre enkeltenheter, eller du kan dele dem inn i rom for å håndtere dem som grupper. Du kan tenne og slukke lysslyngen, sette opp lysmodi og stille inn timere. Du kan også sette opp skjemaer for når den skal være av og på. Appen er tilgjengelig både på Android og iOS.

DeltacoSH-AD01 egenskaper

 • WiFi 2,4 Ghz  
 • 5 års garanti  
 • Inngangsstrøm 100–240 V
 • Utgangsstrøm: 31 V, 3,6 W
 • Kapasitet: 500 LED-dioder
 • IP44, kan brukes både inne og ute
 • Ikke kompatibel med RGB-belysning
 • Kompatibel med Deltaco Smart Home-appen 

I esken finner du:

 • Smartkontakt
 • Bruksanvisning
1015605 1015605 Deltaco Deltaco Smart Wi-Fi String light adapter SH-AD01 Gjør helt vanlig julebelysning smart med Deltaco SH-AD01 Smart WiFi Power Adapter. Dette er en smartkontakt ment for lysslynger, lysnett og istappslynger, og lar deg koble disse til WiFi slik at du kan styre dem fra telefonen. Koble smartkontakten til valgfri kompatibel LED-enhet for å forvandle den til en smartenhet med ulike lysmodi, timerfunksjon og mer som du enkelt kan styre via Deltaco Smart Home-appen. Deltacos smartkontakt fungerer med lysslynger med opptil 500 LED-dioder som har avtakbar strømadapter, men er ikke kompatibel med RGB-belysning. Kontakten er IP44-sertifisert og kan dermed brukes både inne og ute.Styres via appDeltacos smartenheter krever ingen hub, gateway eller tungvint installasjon. Når du har koblet smartkontakten til lysslyngen  og i veggen er det bare å koble den til det trådløse nettverket ditt, så har du tilgang til alle de smarte funksjonene i Deltaco Smart Home-appen. Deltaco Smart Home-appen er alt du trenger. I appen kan du styre enkeltenheter, eller du kan dele dem inn i rom for å håndtere dem som grupper. Du kan tenne og slukke lysslyngen, sette opp lysmodi og stille inn timere. Du kan også sette opp skjemaer for når den skal være av og på. Appen er tilgjengelig både på Android og iOS.DeltacoSH-AD01 egenskaperWiFi 2,4 Ghz  5 års garanti  Inngangsstrøm 100–240 VUtgangsstrøm: 31 V, 3,6 WKapasitet: 500 LED-dioderIP44, kan brukes både inne og uteIkke kompatibel med RGB-belysningKompatibel med Deltaco Smart Home-appen I esken finner du:SmartkontaktBruksanvisning Smartkontakter 199 NOK 199 NewCondition InStock
 1. Smarte hjem
 2. Smarte elektriske artikler
 3. Smartkontakter