Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Smartkontakt for et appstyrt hjem

D-Link Wi-Fi Smart Plug DSP-W118

  Art.nr: 1009478
  • Programmering av enheter
  • Støtte for Alexa, Google Assistant og IFTTT
  • Kobles til WiFi
  • Enkel å installere og å bruke

Internett

På lager
Fri frakt eller prioritert håndtering?
Se leveringsalternativene dine her.

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Mydlink WiFi Smart Plug lar deg styre elektriske apparater fra mobilen eller nettbrettet ditt uansett hvor du befinner deg. Du kan stille inn automatiske skjemaer for å skru av og på f.eks. lamper, kaffetraktere og vifter til spesifikke tider og på spesifikke dager. Pluggen fungerer med mydlink Smart Home-enheter, Amazon Alexa, Google Assistant og IFTTT, så du kan til og med bruke stemmestyring hvis du ønsker det.

Full kontroll, selv når du ikke er hjemme

Ved hjelp av WiFi Smart plug kan du styre hjemmet ditt selv om du ikke er hjemme. Still inn panelovnen til å varme opp før du kommer hjem, sett på kaffetrakteren før du våkner eller tenn lyset i stua mens du er på ferie. Har du glemt å skru av strykehjernet? Ingen fare - med Smart Plug kan du skru det av fra telefonen din på vei til bussen. 

Mydlink-appen fungerer med både iOS- og Android-enheter.

Stemmestyring

Ta stemmen i bruk og la Amazon Echo eller Google Home (begge selges separat) hjelpe deg med å skru av lyset eller sette igang vannkokeren. Hvorfor ikke gjøre hjemmet ditt smartere ved hjelp av mydlink Smart Home-enheter og IFTTT?

Enkel installasjon

Med mydlink-appen får du i gang WiFi Smart plug på et par minutter. Den kobles til det trådløse nettverket ditt med ett enkelt tastetrykk, og trinn-for-trinn-instrukjsoner hjelper deg til å legge den til i din personlige mydlink-konto. Der kan du sette opp tidsskjemaer og automatisere hjemmet ditt.

1009478 1009478 D-Link D-Link Wi-Fi Smart Plug DSP-W118 DSP-W118 Mydlink WiFi Smart Plug lar deg styre elektriske apparater fra mobilen eller nettbrettet ditt uansett hvor du befinner deg. Du kan stille inn automatiske skjemaer for å skru av og på f.eks. lamper, kaffetraktere og vifter til spesifikke tider og på spesifikke dager. Pluggen fungerer med mydlink Smart Home-enheter, Amazon Alexa, Google Assistant og IFTTT, så du kan til og med bruke stemmestyring hvis du ønsker det. Full kontroll, selv når du ikke er hjemme Ved hjelp av WiFi Smart plug kan du styre hjemmet ditt selv om du ikke er hjemme. Still inn panelovnen til å varme opp før du kommer hjem, sett på kaffetrakteren før du våkner eller tenn lyset i stua mens du er på ferie. Har du glemt å skru av strykehjernet? Ingen fare - med Smart Plug kan du skru det av fra telefonen din på vei til bussen.  Mydlink-appen fungerer med både iOS- og Android-enheter. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Stemmestyring Ta stemmen i bruk og la Amazon Echo eller Google Home (begge selges separat) hjelpe deg med å skru av lyset eller sette igang vannkokeren. Hvorfor ikke gjøre hjemmet ditt smartere ved hjelp av mydlink Smart Home-enheter og IFTTT? Enkel installasjon Med mydlink-appen får du i gang WiFi Smart plug på et par minutter. Den kobles til det trådløse nettverket ditt med ett enkelt tastetrykk, og trinn-for-trinn-instrukjsoner hjelper deg til å legge den til i din personlige mydlink-konto. Der kan du sette opp tidsskjemaer og automatisere hjemmet ditt. Smartkontakter 3,3 6 249 NOK 249 NewCondition InStock
  1. Smarte hjem
  2. Smarte elektriske artikler
  3. Smartkontakter