Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Trådløs dørklokke med opptil 30 meters rekkevidde

Telldus Wireless Door Bell+Push Button

  Art.nr: 1013172
 • Ringeklokke og mottaker
 • Kjør alene eller med Telldus Live!
 • IP55-sertifisert
 • 433 MHz
 • Opptil 30 m rekkevidde

Internett

På lager
Fri frakt eller prioritert håndtering?
Se leveringsalternativene dine her.

Produktanmeldelser

Produktbeskrivelse

Med en smart og trådløs dørklokka fra Telldus, kan du være trygg på at du alltid hører når noen er på døra. I denne pakken får en IP55-sertifisert trykknapp som drives av et medfølgende CR2032-batteri og en innendørs mottaker som kobles direkte til et strømuttak. Mottakeren har høyttalere med fire lydnivåer som spenner fra 25–110dB og har 10 forskjellige ringesignaler du kan velge mellom. Enhetene kan fint brukes alene eller sammen med Telldus Live! hvor du får tilgang til enda flere smarte funksjoner.

Standalone eller med Telldus Live!

For å komme igang, behøver du ikke noe ekstra. Det er bare å montere klokka utsiden av døren og ha en veggkontakt ledig til mottakeren. Ved å koble dørklokka via Telldus Live! kan du gjøre mye mer, f.eks. gjøre slik at det sendes et varsel til telefonen når det ringer på, at den kun sender lyd på dagen og at du kan egendefinere hva slags lyd klokka gir fra seg på natten.

For å benytte Telldus Live! fullt ut, behøver du en TellStick (Net / ZNet V2) koblet til din konto. OBS! Produktet er ikke kompatibelt med TellStick Znet Lite v1. Vennligst sjekk hvilken TellStick-modell du har før du bestiller.

IP55-sertifisert

Selve trykknappen som monteres på utsiden av ytterdøren, har IP55-beskyttelse. IP-klassen beskriver produktets beskyttelse mot faste partikler og fukt. IP55 betyr rett og slett at den er både støv- og sprutsikker for å kunne tåle typiske nordiske værforhold.

Dette får du:

 • Trykknapp (IP55-sertifisert)
 • CR2032-batteri
 • Mottaker med høyttaler
 • Hurtigsstartsguide 
1013172 1013172 Telldus Telldus Wireless Door Bell+Push Button Med en smart og trådløs dørklokka fra Telldus, kan du være trygg på at du alltid hører når noen er på døra. I denne pakken får en IP55-sertifisert trykknapp som drives av et medfølgende CR2032-batteri og en innendørs mottaker som kobles direkte til et strømuttak. Mottakeren har høyttalere med fire lydnivåer som spenner fra 25–110dB og har 10 forskjellige ringesignaler du kan velge mellom. Enhetene kan fint brukes alene eller sammen med Telldus Live! hvor du får tilgang til enda flere smarte funksjoner. Standalone eller med Telldus Live! For å komme igang, behøver du ikke noe ekstra. Det er bare å montere klokka utsiden av døren og ha en veggkontakt ledig til mottakeren. Ved å koble dørklokka via Telldus Live! kan du gjøre mye mer, f.eks. gjøre slik at det sendes et varsel til telefonen når det ringer på, at den kun sender lyd på dagen og at du kan egendefinere hva slags lyd klokka gir fra seg på natten.For å benytte Telldus Live! fullt ut, behøver du en TellStick (Net / ZNet V2) koblet til din konto. OBS! Produktet er ikke kompatibelt med TellStick Znet Lite v1. Vennligst sjekk hvilken TellStick-modell du har før du bestiller. IP55-sertifisert Selve trykknappen som monteres på utsiden av ytterdøren, har IP55-beskyttelse. IP-klassen beskriver produktets beskyttelse mot faste partikler og fukt. IP55 betyr rett og slett at den er både støv- og sprutsikker for å kunne tåle typiske nordiske værforhold. Dette får du: Trykknapp (IP55-sertifisert)CR2032-batteriMottaker med høyttalerHurtigsstartsguide  Smarte dørklokker 3,4 9 249 NOK 249 NewCondition InStock
 1. Smarte hjem
 2. Smarte dørklokker