Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Chime - ringesignaler til Door cam og Stick up cam

Ring Chime

  Art.nr: 1002635
  • Flere ringetoner og varslingslyder
  • Volumkontroll
  • Ikke forstyrr-modus

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Chime kobles til en helt vanlig stikkontakt og gir deg lydvarsler fra Ring Video Doorbell eller Stick Up Cam slik at du får varsel når noen ringer på døra. Ring Chimekan kobles til hvor som helt i huset. 

Ønsker du ikke å bli forstyrret? Ring Chime har en ikke forstyrr-modus, som ikke varsler når noen ringer på døra. Du kan også justere volumet og velge mellom flere ringetoner og varslingslyder.

1002635 Ring Ring Chime 8AC3S5-0EU0 Chime kobles til en helt vanlig stikkontakt og gir deg lydvarsler fra Ring Video Doorbell eller Stick Up Cam slik at du får varsel når noen ringer på døra. Ring Chimekan kobles til hvor som helt i huset.  Ønsker du ikke å bli forstyrret? Ring Chime har en ikke forstyrr-modus, som ikke varsler når noen ringer på døra. Du kan også justere volumet og velge mellom flere ringetoner og varslingslyder. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Smarte dørklokker 5 3 399 NOK 399 NewCondition InStock
  1. Smarte hjem
  2. Smarte dørklokker