Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Chime Pro - ringeklokke med innebygd WiFi-extender

Ring Chime Pro

  Art.nr: 1002638
  • Flere ringetoner og varslingslyder
  • Volumkontroll
  • Innebygd WiFi-extender
  • Ikke forstyrr-modus

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Chime kobles til en helt vanlig stikkontakt og gir deg lydvarsler fra Ring Video Doorbell eller Stick Up Cam slik at du får varsel når noen ringer på døra. Ring Chimekan kobles til hvor som helt i huset. 

Innebygd WiFi-extender

Ring Chime Pro har en innebygd WiFi-extender som øker nettverket for Ring-produkter. Det lar deg også enkelt få tilgang til enheter som er i huset eller på kontoret, som styrer innstillingene separat via Appen på smarttelefonen din.

  • Forbedrer nettverkssignalet
  • Flere ringetoner og varslingslyder
  • Volumkontroll
  • Ikke forstyrr-modus


Ønsker du ikke å bli forstyrret? Ring Chime har en ikke forstyrr-modus, som ikke varsler når noen ringer på døra. Du kan også justere volumet og velge mellom flere ringetoner og varslingslyder.

NB. Krever og fungerer kun med Ring Video Dørklokke og Ring Stick Up Cam.


1002638 1002638 Ring Ring Chime Pro 8AC4P6-0EU0 Chime kobles til en helt vanlig stikkontakt og gir deg lydvarsler fra Ring Video Doorbell eller Stick Up Cam slik at du får varsel når noen ringer på døra. Ring Chimekan kobles til hvor som helt i huset.  Innebygd WiFi-extender Ring Chime Pro har en innebygd WiFi-extender som øker nettverket for Ring-produkter. Det lar deg også enkelt få tilgang til enheter som er i huset eller på kontoret, som styrer innstillingene separat via Appen på smarttelefonen din. Forbedrer nettverkssignalet Flere ringetoner og varslingslyderVolumkontroll Ikke forstyrr-modus Ønsker du ikke å bli forstyrret? Ring Chime har en ikke forstyrr-modus, som ikke varsler når noen ringer på døra. Du kan også justere volumet og velge mellom flere ringetoner og varslingslyder. NB. Krever og fungerer kun med Ring Video Dørklokke og Ring Stick Up Cam. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Smarte dørklokker 5 2 549 NOK 549 NewCondition InStock
  1. Smarte hjem
  2. Smarte dørklokker