Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Chime Pro (Gen 2)-ringeklokke med innbygget extender

Ring Chime Pro (Gen 2)

  Art.nr: 1012916
  • Velg mellom 30 forskjellige lyder
  • Justerbart volum
  • Innebygd WiFi-extender
  • Innebygd nattlampe

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.
Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Chime Pro (Gen 2) kobles til på nøyaktig samme måte som forrige generasjons modell i veggkontakten og gir deg lydvarsler fra Ring Doorbells, samt kameraer så fort det er bevegelse ved døren. Så lenge det finnes et strømuttak spiller det ingen rolle hvor i huset den kobles inn. Denne generasjonens Ring Chime Pro har et mer elegant design enn forgjengeren, noe som gjør at den smelter seg inn blant interiøret. I tillegg finnes en liten lampe på undersiden som guider deg frem i mørket.

Hva er nytt med Chime Pro (Gen 2)?

Chime Pro (Gen 2 ) støtter Dual-band, som innebærer at den kan kobles til både 2,4 GHz- og 5 GHz-frekvensene som routeren sender ut. Dette sørger for at du har en mye raskere og pålitelig tilkobling. Noe annet som også skiller seg fra forgjengeren er at at ikke nok med at designet er mer tiltalende, her finnes også en liten nattlampe på undersiden som guider deg i mørket. Dessuten er installasjonsprosessen mye enklere og du finner raskt frem til hvor den kan plasseres optimalt.

Hør ringeklokka hvor enn i huset du er

Med en gang noen ringer på Ring Video Doorbell eller noen bevegelser fanges opp av overvåkningskameraet fra Ring, spilles et lydsignal av. Med flere Chime Pro-enheter strategisk plassert i hjemmet kan du være helt sikker på at du alltid hører når noe skjer, uansett hvor i huset du er.

Fungerer som en Extender for anre Ring-produkter

Det er ikke bare om det ringer på døra den duger til. Chime Pro er også en WiFi-extender for andre enheter fra Ring. En WiFi-extender sørger for at WiFi-signalet forsterkes fra routeren, som kommer godt med hvis routerens rekkevidde ikke når helt fram. 

Ikke forstyrr-modus, volumkontroll og over 30 lyder

Hvis du ikke ønsker å bli forstyrret, har Chime Pro (Gen 2) en Do Not Disturb-modus, noe som betyr at den ikke ringer når noen trykker på ringeklokken. I appen finner du også en volumkontroll og muligheten til å velge mellom over 30 forskjellige ringetoner.

Nytt design med innebygd nattlampe

Utseendet til Ring Chime Pro har gått fra å se ut som en klassisk extender med utstående antenner, til en mer elegant høyttaler som smelter sammen i interiøret. I tillegg har den nydesignede Chime Pro (Gen 2) fått en lampe som sitter på bunnen av enheten, og hjelper deg gjerne med å finne riktig sted i mørket.

I emballasjen:

  • Ring Chime Pro (Gen 2)
  • Hurtigstartsguide
1012916 1012916 Ring Ring Chime Pro (Gen 2) 8AC2PZ-0EU0 Chime Pro (Gen 2) kobles til på nøyaktig samme måte som forrige generasjons modell i veggkontakten og gir deg lydvarsler fra Ring Doorbells, samt kameraer så fort det er bevegelse ved døren. Så lenge det finnes et strømuttak spiller det ingen rolle hvor i huset den kobles inn. Denne generasjonens Ring Chime Pro har et mer elegant design enn forgjengeren, noe som gjør at den smelter seg inn blant interiøret. I tillegg finnes en liten lampe på undersiden som guider deg frem i mørket. Hva er nytt med Chime Pro (Gen 2)? Chime Pro (Gen 2 ) støtter Dual-band, som innebærer at den kan kobles til både 2,4 GHz- og 5 GHz-frekvensene som routeren sender ut. Dette sørger for at du har en mye raskere og pålitelig tilkobling. Noe annet som også skiller seg fra forgjengeren er at at ikke nok med at designet er mer tiltalende, her finnes også en liten nattlampe på undersiden som guider deg i mørket. Dessuten er installasjonsprosessen mye enklere og du finner raskt frem til hvor den kan plasseres optimalt. Hør ringeklokka hvor enn i huset du er Med en gang noen ringer på Ring Video Doorbell eller noen bevegelser fanges opp av overvåkningskameraet fra Ring, spilles et lydsignal av. Med flere Chime Pro-enheter strategisk plassert i hjemmet kan du være helt sikker på at du alltid hører når noe skjer, uansett hvor i huset du er. Fungerer som en Extender for anre Ring-produkter Det er ikke bare om det ringer på døra den duger til. Chime Pro er også en WiFi-extender for andre enheter fra Ring. En WiFi-extender sørger for at WiFi-signalet forsterkes fra routeren, som kommer godt med hvis routerens rekkevidde ikke når helt fram.  Ikke forstyrr-modus, volumkontroll og over 30 lyder Hvis du ikke ønsker å bli forstyrret, har Chime Pro (Gen 2) en Do Not Disturb-modus, noe som betyr at den ikke ringer når noen trykker på ringeklokken. I appen finner du også en volumkontroll og muligheten til å velge mellom over 30 forskjellige ringetoner. Nytt design med innebygd nattlampe Utseendet til Ring Chime Pro har gått fra å se ut som en klassisk extender med utstående antenner, til en mer elegant høyttaler som smelter sammen i interiøret. I tillegg har den nydesignede Chime Pro (Gen 2) fått en lampe som sitter på bunnen av enheten, og hjelper deg gjerne med å finne riktig sted i mørket. I emballasjen: Ring Chime Pro (Gen 2)Hurtigstartsguide Smarte dørklokker 699 NOK 699 NewCondition InStock
  1. Smarte hjem
  2. Smarte dørklokker