Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Smart dørklokke med kamera

Nedis Smart Video Doorbell

  Art.nr: 1010215
  • Plass til microSD
  • Innebygget WiFi
  • HD 720p-kamera
  • Toveiskommunikasjon
  • 130° opptaksfelt

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.
Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Smart Video Doorbell fra Nedis er nettopp det; en smart dørklokke med kamera. Uansett hvor du befinner deg; om du er hjemme, på jobb eller i en solstol i varmere strøk så kan du se hvem som står utenfor døren din hjemme. Når noen ringer på eller nærmer seg utgangsdøren din får du et pushvarsel på mobilen og kan se hvem som ringer på. Du kan innlede en videosamtale med besøkeren hvis du ønsker det, noe som lar deg ønske gjester velkommen, jage uvedkommende av gårde eller gi instrukser til pakkebud. 

HD-kamera med digitalzoom

Kameraet i Nedis Smart Video Doorbell filmer i HD og har et opptaksfelt på 130°. Det betyr at du har full oversikt over et stort område utenfor døra. Bildeforsterkning sørger for at bildet er klart døgnet rundt, og kameraet har også digitalzoom som lar deg zoome inn ved hjelp av smarttelefonen din. Smart Video Doorbell har innebygget WiFi som gir deg tilgang til dørklokken uansett hvor du befinner deg i verden, så lenge du selv har tilgang til internett. 

Ringeklokken er utstyrt med en bevegelsessensor og sender pushvarsler til smarttelefonen din hvis den merker bevegelse utenfor døren. Du kan også deaktivere denne funksjonen hvis du ønsker det, for eksempel hvis du har utgangsdør mot en trafikkert gate.

Toveiskommunikasjon hvor enn du befinner deg

Du kan enkelt se og kommunisere med den som står utenfor døra di ved hjelp av smarttelefonen din, uansett hvor i verden du befinner deg. Alt du trenger er en Nedis Smart Video Doorbell og internettilgang.

Å kunne prate med den som står utenfor døra selv om du ikke er hjemme er praktisk i mange sammenhenger. Hvis du for eksempel venter en pakkelevering men ikke er hjemme når budet kommer kan du be om at pakken legges igjen på dørmatta. Og skulle du få uvedkommene på besøk mens du ikke er hjemme så kan du jage dem vekk og avverge innbrudd. 

Nedis Smart Video Doorbell
1010215 Nedis Nedis Smart Video Doorbell WIFICDP10GY Smart Video Doorbell fra Nedis er nettopp det; en smart dørklokke med kamera. Uansett hvor du befinner deg; om du er hjemme, på jobb eller i en solstol i varmere strøk så kan du se hvem som står utenfor døren din hjemme. Når noen ringer på eller nærmer seg utgangsdøren din får du et pushvarsel på mobilen og kan se hvem som ringer på. Du kan innlede en videosamtale med besøkeren hvis du ønsker det, noe som lar deg ønske gjester velkommen, jage uvedkommende av gårde eller gi instrukser til pakkebud.  *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> HD-kamera med digitalzoom Kameraet i Nedis Smart Video Doorbell filmer i HD og har et opptaksfelt på 130°. Det betyr at du har full oversikt over et stort område utenfor døra. Bildeforsterkning sørger for at bildet er klart døgnet rundt, og kameraet har også digitalzoom som lar deg zoome inn ved hjelp av smarttelefonen din. Smart Video Doorbell har innebygget WiFi som gir deg tilgang til dørklokken uansett hvor du befinner deg i verden, så lenge du selv har tilgang til internett.  Ringeklokken er utstyrt med en bevegelsessensor og sender pushvarsler til smarttelefonen din hvis den merker bevegelse utenfor døren. Du kan også deaktivere denne funksjonen hvis du ønsker det, for eksempel hvis du har utgangsdør mot en trafikkert gate. Toveiskommunikasjon hvor enn du befinner deg Du kan enkelt se og kommunisere med den som står utenfor døra di ved hjelp av smarttelefonen din, uansett hvor i verden du befinner deg. Alt du trenger er en Nedis Smart Video Doorbell og internettilgang.Å kunne prate med den som står utenfor døra selv om du ikke er hjemme er praktisk i mange sammenhenger. Hvis du for eksempel venter en pakkelevering men ikke er hjemme når budet kommer kan du be om at pakken legges igjen på dørmatta. Og skulle du få uvedkommene på besøk mens du ikke er hjemme så kan du jage dem vekk og avverge innbrudd.  Smarte dørklokker 4 4 799 NOK 799 NewCondition InStock
  1. Smarte hjem
  2. Smarte dørklokker