Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Smart dørklokke som varsler om du får besøk

Arlo Wired Video Doorbell White

  Art.nr: 1013590
  • Full HD (1532p)
  • 180° synsfelt i 1:1-format
  • Se hvem som ringer på via smarttelefon
  • Værbestandig ned til -20°C
  • Sender varsel ved bevegelse foran døra

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.

Denne varen selges kun på internett.

1 990,-

Delbetal fra 211,-/mnd Info

Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Med Wired Video Doorbell fra Arlo får du fullstendig oversikt over hvem som ringer på, selv om du ikke er hjemme. Med en gang noen plinger på døra, ringer dørklokken deg. Ved hjelp av et innebygd kamera og muligheten til å kommunisere toveis, kan du enten snakke med vedkommende eller legge inn autosvar. Arlo Wired Video Doorbell kobles til via vanlige ledninger som brukes til dørklokker, tåler kulde helt ned til -20°C og tilbyr et synsfelt på 180° i 1:1-format.

Heading 2 Text Goes Here.

Arlo Wired Video Doorbell sender automatisk til mobiltelefonen din når det ringer på døra og via kameraet får du med en gang se hvem som befinner seg på andre siden. Uansett om noen andre i husstanden rekker å ta i mot varslingen før du gjør, får du allikevel en notis. Dersom ingen er hjemme eller rekker å plukke opp telefonen, kan vedkommende legge igjen en beskjed som kan lyttes til etterpå. Videre utover dette har kameraet flere smarte funksjoner, f.eks bevegelsessensor. Dessuten kan du også sette opp aktivitetssoner og få informasjon før det ringer på.

Hurtigsvar

Ringer det på døra når du ikke er hjemme og du rekker ikke svare på telefonen? Da kan du enkelt velge en av de forhåndsdefinerte hurtigsvar-alternativene i appen. Det kan være at dørklokka sier at du er snart hjemme eller hvor postmannen skal sette pakka.

180°-synsfelt i 1:1-format

Med et bredt synsfelt som spenner 180° diagonalt, kan kameraet fange opp vedkommende foran døra i helfigur. Med 1:1-bildeformat får du et fullt firkantet bilde, helt uten svarte linjer og forstyrrelser. Selve kameralinsen har maksimal oppløsning på 1532 x 1532 piksler og i appen kan du zoome opp til 12x digitalt.

Værbestandig

Arlo Wired Video Doorbell tåler vær og vind, og i tillegg temperaturer fra -20° til 45°C slik at dørklokka funker året rundt uten problemer.

I esken

  • Arlo Wired Video Doorbell
  • Monteringstilbehør
  • Hurtigstartsguide
1013590 1013590 Arlo Arlo Wired Video Doorbell White AVD1001-100EUS Med Wired Video Doorbell fra Arlo får du fullstendig oversikt over hvem som ringer på, selv om du ikke er hjemme. Med en gang noen plinger på døra, ringer dørklokken deg. Ved hjelp av et innebygd kamera og muligheten til å kommunisere toveis, kan du enten snakke med vedkommende eller legge inn autosvar. Arlo Wired Video Doorbell kobles til via vanlige ledninger som brukes til dørklokker, tåler kulde helt ned til -20°C og tilbyr et synsfelt på 180° i 1:1-format.*{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" allowfullscreen="" loading="lazy">Heading 2 Text Goes Here.Arlo Wired Video Doorbell sender automatisk til mobiltelefonen din når det ringer på døra og via kameraet får du med en gang se hvem som befinner seg på andre siden. Uansett om noen andre i husstanden rekker å ta i mot varslingen før du gjør, får du allikevel en notis. Dersom ingen er hjemme eller rekker å plukke opp telefonen, kan vedkommende legge igjen en beskjed som kan lyttes til etterpå. Videre utover dette har kameraet flere smarte funksjoner, f.eks bevegelsessensor. Dessuten kan du også sette opp aktivitetssoner og få informasjon før det ringer på.HurtigsvarRinger det på døra når du ikke er hjemme og du rekker ikke svare på telefonen? Da kan du enkelt velge en av de forhåndsdefinerte hurtigsvar-alternativene i appen. Det kan være at dørklokka sier at du er snart hjemme eller hvor postmannen skal sette pakka.180°-synsfelt i 1:1-formatMed et bredt synsfelt som spenner 180° diagonalt, kan kameraet fange opp vedkommende foran døra i helfigur. Med 1:1-bildeformat får du et fullt firkantet bilde, helt uten svarte linjer og forstyrrelser. Selve kameralinsen har maksimal oppløsning på 1532 x 1532 piksler og i appen kan du zoome opp til 12x digitalt.VærbestandigArlo Wired Video Doorbell tåler vær og vind, og i tillegg temperaturer fra -20° til 45°C slik at dørklokka funker året rundt uten problemer.*{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" allowfullscreen="" loading="lazy">I eskenArlo Wired Video DoorbellMonteringstilbehørHurtigstartsguide Smarte dørklokker 1990 NOK 1990 NewCondition InStock
  1. Smarte hjem
  2. Smarte dørklokker