Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Smart fjernkontroll til WiZ-pærene dine

WIZ WiZmote EU

  Art.nr: 1013884
  • 15 meters rekkevidde
  • Fungerer også uten WiFi
  • Drives av to AAA-batterier
  • Fungerer med WiZ Connected
  • Styrer hele rom av gangen

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Produktbeskrivelse

Ta kontroll med WiZmote. Med WiZ' praktiske fjernkontroll styrer du alt WiZ-utstyret ditt. Du kan tende og slukke pærer, justere lysstyrken, endre til nattlys og velge blant fire favorittlysprogrammer. WiZmote fungerer med alle WiZ Connected-produkter.

Styr alle lyspærene dine

WiZmote er koblet til hele rom av gangen, og styrer alle WiZ-pærer i dette rommet. Du kan flytte WiZmote i appen hvis du vil styre pærene i et annet rom i stedet.

Lang rekkevidde

Rekkevidden til WiZmote er på opptil femten meter i normale innemiljøer med dører og vegger.

Juster lysstyrken etter humøret

Juster opp og ned belysningen til et nivå som passer humøret ditt, alt ved hjelp av en smarttelefon, WiZmote eller stemmen din. Du trenger ikke å kjøpe en dyr dimmer for å bruke WiZ-systemet.

Styr enkelt med fjernkontroll

WiZmote lar deg styre WiZ-pærene dine enkelt og problemfritt. Tenn og slukk pærene, juster lysstyrken, velg blant fire favorittlysprogrammer og bytt til nattlys med et tastetrykk. WiZmote fungerer med alle WiZ Connected-produkter.

Fungerer også uten WiFi

WiZmote kommuniserer direkte med WiZ-pærene, også uten WiFi-tilgang. Smart, ikke sant?

1013884 WIZ WIZ WiZmote EU 929002426801 Ta kontroll med WiZmote. Med WiZ' praktiske fjernkontroll styrer du alt WiZ-utstyret ditt. Du kan tende og slukke pærer, justere lysstyrken, endre til nattlys og velge blant fire favorittlysprogrammer. WiZmote fungerer med alle WiZ Connected-produkter.Styr alle lyspærene dineWiZmote er koblet til hele rom av gangen, og styrer alle WiZ-pærer i dette rommet. Du kan flytte WiZmote i appen hvis du vil styre pærene i et annet rom i stedet.Lang rekkeviddeRekkevidden til WiZmote er på opptil femten meter i normale innemiljøer med dører og vegger.Juster lysstyrken etter humøretJuster opp og ned belysningen til et nivå som passer humøret ditt, alt ved hjelp av en smarttelefon, WiZmote eller stemmen din. Du trenger ikke å kjøpe en dyr dimmer for å bruke WiZ-systemet.Styr enkelt med fjernkontrollWiZmote lar deg styre WiZ-pærene dine enkelt og problemfritt. Tenn og slukk pærene, juster lysstyrken, velg blant fire favorittlysprogrammer og bytt til nattlys med et tastetrykk. WiZmote fungerer med alle WiZ Connected-produkter.Fungerer også uten WiFiWiZmote kommuniserer direkte med WiZ-pærene, også uten WiFi-tilgang. Smart, ikke sant? Smartbelysning 169 NOK 169 NewCondition InStock
  1. Smarte hjem
  2. Smartbelysning