Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Stemningsfull lampe med WiFi og 16 millioner farger

WIZ Wi-Fi Portable Quest black GE/FR

  Art.nr: 1013882
  • 16 millioner farger
  • Kobles til via WiFi
  • Nettdrevet (2 m kabel)
  • Justerbart lampehode
  • Livslengde: 25 000 timer

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Produktbeskrivelse

Sett lyset til ditt humør. WiZ WiFi Portable Quest er en smart lampe med justerbart hode i portabelt format. Den dimbare lampa er nettdrevet og bidrar til å skape behagelig stemningslys hjemme ved hjelp av 16 millioner farger og 64 000 nyanser hvitt lys. Du kan tidsinnstille lampene dine etter daglige eller ukentlige skjemaer og styre dem med mobilen eller stemmen. WiZ-pærene kobles til routeren din, du trenger ingen ekstra enhet.

16 millioner farger, 64 000 nyanser av hvitt

Velg fra en palett med millioner av fargetoner for å skape helt riktig atmosfære i stua. De subtile forskjellene i de dynamiske lyseffektene gjør omgivelsene stemningsfulle og innbydende.

Skap ditt eget lys

Praktisk styring

WiZ-appen er tilgjengelig for både Android og iOS og lar deg styre lyset uansett hvor du er. Du trenger for eksempel ikke å lure på om du slukket lyset i stua før du dro hjemmefra, eller du kan sitte på hotellrommet og insistere på at samboeren skal ha grønt lys i stua hele kvelden.

Juster lysstyrken enkelt

Juster lysstyrken enkelt

Juster lysstyrken opp eller ned til ønsket nivå ved hjelp av smarttelefonen din, fjernkontrollen WiZmote eller stemmen din. Du trenger ikke å installere en dyr dimmer.

WiZ har kontroll på energiforbruket

WiZ har kontroll på energiforbruket

WiZ-appen gir deg full oversikt over energiforbruket til WiZ-utstyret ditt. Ta en titt på dags- eller ukesrapporten din og planlegg neste ukes energiforbruk. 

Tilpass lyset etter situasjonen

Tilpass lyset etter situasjonen

Bruk de forhåndsinnstilte funksjonene i WiZ-appen for å dra nytte av det belysningsmønsteret som passer best til døgnrytmen fin. WiZ gir deg sterkt dagslys når du trenger energi og fokus, og justeres dertter sømlst til et mykt og varmt hvitt lys for å hjelpe deg å slappe av og forberede deg på søvn. 

I gang på et øyeblikk.

I gang på et øyeblikk

WiZ fungerer med WiFi-routeren din, det er ikke nødvendig med ekstrautstyr som gateways. Plugg i kontakten på lyskilden du vil bruke WiZ-pæra i og last ned WiZ-appen, så er alt klart til bruk. 

Styres med stemmen

Styres med stemmen

Med stemmeaktivering via Google, Amazon og Siri kan du styre WiZ-enhetene dine med stemmen.

1013882 1013882 WIZ WIZ Wi-Fi Portable Quest black GE/FR 929002546901 Sett lyset til ditt humør. WiZ WiFi Portable Quest er en smart lampe med justerbart hode i portabelt format. Den dimbare lampa er nettdrevet og bidrar til å skape behagelig stemningslys hjemme ved hjelp av 16 millioner farger og 64 000 nyanser hvitt lys. Du kan tidsinnstille lampene dine etter daglige eller ukentlige skjemaer og styre dem med mobilen eller stemmen. WiZ-pærene kobles til routeren din, du trenger ingen ekstra enhet.*{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" allowfullscreen="" loading="lazy">16 millioner farger, 64 000 nyanser av hvittVelg fra en palett med millioner av fargetoner for å skape helt riktig atmosfære i stua. De subtile forskjellene i de dynamiske lyseffektene gjør omgivelsene stemningsfulle og innbydende.Praktisk styringWiZ-appen er tilgjengelig for både Android og iOS og lar deg styre lyset uansett hvor du er. Du trenger for eksempel ikke å lure på om du slukket lyset i stua før du dro hjemmefra, eller du kan sitte på hotellrommet og insistere på at samboeren skal ha grønt lys i stua hele kvelden.Juster lysstyrken enkeltJuster lysstyrken opp eller ned til ønsket nivå ved hjelp av smarttelefonen din, fjernkontrollen WiZmote eller stemmen din. Du trenger ikke å installere en dyr dimmer.WiZ har kontroll på energiforbruketWiZ-appen gir deg full oversikt over energiforbruket til WiZ-utstyret ditt. Ta en titt på dags- eller ukesrapporten din og planlegg neste ukes energiforbruk. Tilpass lyset etter situasjonenBruk de forhåndsinnstilte funksjonene i WiZ-appen for å dra nytte av det belysningsmønsteret som passer best til døgnrytmen fin. WiZ gir deg sterkt dagslys når du trenger energi og fokus, og justeres dertter sømlst til et mykt og varmt hvitt lys for å hjelpe deg å slappe av og forberede deg på søvn. I gang på et øyeblikkWiZ fungerer med WiFi-routeren din, det er ikke nødvendig med ekstrautstyr som gateways. Plugg i kontakten på lyskilden du vil bruke WiZ-pæra i og last ned WiZ-appen, så er alt klart til bruk. Styres med stemmenMed stemmeaktivering via Google, Amazon og Siri kan du styre WiZ-enhetene dine med stemmen. Smartbelysning 5 1 549 NOK 549 NewCondition InStock
  1. Smarte hjem
  2. Smartbelysning