Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Startsett med 2 m WiFi-lyslister og strømadapter

WIZ Wi-Fi LEDStrip 2M 1600lmStarterKit GE/FR

  Art.nr: 1013879
  • 20 W
  • Dobbeltsidig tape
  • Kan klippes og skjøtes
  • Styr med stemmen eller via appen
  • Livslengde: 15 000 timer

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Produktbeskrivelse

WiZ Startkit inneholder en strømadapter, en styreenhet og to meter LED-lyslist med WiFi, og gir deg behagelig og indirekte lys i stua. Fest den fleksible lyslista der du vil ha stemningsbelysning, for eksempel under et skap eller langs et senket tak, og kontroller lyset etter eget ønske. 

Justerbart hvitt lys

Velg fra en palett med millioner av fargetoner for å skape helt riktig atmosfære i stua. De subtile forskjellene i de dynamiske lyseffektene gjør omgivelsene stemningsfulle og innbydende.

Skap ditt eget lys

Lyslistene fra WiZ kan forkortes hver tjuefemte centimeter og forlenges opptil ti meter. Tape dem opp akkurat der du trenger dem, og før dem gjerne rundt hjørner.

Skap ditt eget lys

Praktisk styring

WiZ-appen er tilgjengelig for både Android og iOS og lar deg styre yset uansett hvor du er. Du trenger for eksempel ikke å lure på om du slukket lyset i stua før du dro hjemmefra, eller du kan sitte på hotellrommet og insistere på at samboeren skal ha grønt lys i stua hele kvelden.

Juster lysstyrken enkelt

Juster lysstyrken enkelt

Juster lysstyrken opp eller ned til ønsket nivå ved hjelp av smarttelefonen din, fjernkontrollen WiZmote eller stemmen din. Du trenger ikke å installere en dyr dimmer.

WiZ har kontroll på energiforbruket

WiZ har kontroll på energiforbruket

WiZ-appen gir deg full oversikt over energiforbruket til WiZ-utstyret ditt. Ta en titt på dags- eller ukesrapporten din og planlegg neste ukes energiforbruk. 

Tilpass lyset etter situasjonen

Tilpass lyset etter situasjonen

Bruk de forhåndsinnstilte funksjonene i WiZ-appen for å dra nytte av det belysningsmønsteret som passer best til døgnrytmen fin. WiZ gir deg sterkt dagslys når du trenger energi og fokus, og justeres dertter sømlst til et mykt og varmt hvitt lys for å hjelpe deg å slappe av og forberede deg på søvn. 

Form dem som du vil

Form dem som du vil

WiX lyslister kan formes som du vil. Fest dem på ønsket overflate, enten det er langs vinduene eller et senket tak, bak arbeidsstasjonen på kontoret, rundt hjørner eller under kjøkkenskapene. WX lyslister lyser opp og forskjønner rommene dine.

Styres med stemmen

Styres med stemmen

Med stemmeaktivering via Google, Amazon og Siri kan du styre WiZ-enhetene dine med stemmen.

1013879 1013879 WIZ WIZ Wi-Fi LEDStrip 2M 1600lmStarterKit GE/FR 929002524801 WiZ Startkit inneholder en strømadapter, en styreenhet og to meter LED-lyslist med WiFi, og gir deg behagelig og indirekte lys i stua. Fest den fleksible lyslista der du vil ha stemningsbelysning, for eksempel under et skap eller langs et senket tak, og kontroller lyset etter eget ønske. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" allowfullscreen="" loading="lazy">Justerbart hvitt lysVelg fra en palett med millioner av fargetoner for å skape helt riktig atmosfære i stua. De subtile forskjellene i de dynamiske lyseffektene gjør omgivelsene stemningsfulle og innbydende.Skap ditt eget lysLyslistene fra WiZ kan forkortes hver tjuefemte centimeter og forlenges opptil ti meter. Tape dem opp akkurat der du trenger dem, og før dem gjerne rundt hjørner.Praktisk styringWiZ-appen er tilgjengelig for både Android og iOS og lar deg styre yset uansett hvor du er. Du trenger for eksempel ikke å lure på om du slukket lyset i stua før du dro hjemmefra, eller du kan sitte på hotellrommet og insistere på at samboeren skal ha grønt lys i stua hele kvelden.Juster lysstyrken enkeltJuster lysstyrken opp eller ned til ønsket nivå ved hjelp av smarttelefonen din, fjernkontrollen WiZmote eller stemmen din. Du trenger ikke å installere en dyr dimmer.WiZ har kontroll på energiforbruketWiZ-appen gir deg full oversikt over energiforbruket til WiZ-utstyret ditt. Ta en titt på dags- eller ukesrapporten din og planlegg neste ukes energiforbruk. Tilpass lyset etter situasjonenBruk de forhåndsinnstilte funksjonene i WiZ-appen for å dra nytte av det belysningsmønsteret som passer best til døgnrytmen fin. WiZ gir deg sterkt dagslys når du trenger energi og fokus, og justeres dertter sømlst til et mykt og varmt hvitt lys for å hjelpe deg å slappe av og forberede deg på søvn. Form dem som du vilWiX lyslister kan formes som du vil. Fest dem på ønsket overflate, enten det er langs vinduene eller et senket tak, bak arbeidsstasjonen på kontoret, rundt hjørner eller under kjøkkenskapene. WX lyslister lyser opp og forskjønner rommene dine.Styres med stemmenMed stemmeaktivering via Google, Amazon og Siri kan du styre WiZ-enhetene dine med stemmen. Smartbelysning 5 1 499 NOK 499 NewCondition InStock
  1. Smarte hjem
  2. Smartbelysning