Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.
Nyhet

Smart 11 W LED-pære med kraftig lys

WIZ Wi-Fi BLE TW/11W G95 927-65 E27 12/1PF

  Art.nr: 1015538
  • 11 W (75 W), 1055 lm
  • E27-sokkel
  • WiFi
  • Stemmestyring og app
  • 25 000 timer

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.

Denne varen selges kun på internett.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Produktbeskrivelse

WiZ LED A67 er en virkelig kraftig LED-pære med en lysstyrke som tilsvarer 75 W. Med denne kan du virkelig skru opp lysstyrken, og den passer dermed godt i store rom. Dessuten har denne pæren hele 200° lysspredning. I tillegg til at lyset er kraftig er det også behagelig og varmhvitt, og du styrer det enkelt i WIZ-appen. Du kan tilpasse lyset etter hverdagen, for eksempel ved å justere lyset varmere under middagen og på ettermiddagen, og kaldere når du skal jobbe. I WIZ-appen kan du også fjernstyre pærene dine uansett hvor du befinner deg; hjemme, på jobb eller på ferie. 

Skap rutiner

I appen kan du enkelt styre pærene dine med enkle grep. Dessuten kan du skape rutiner for hvordan du vil at pærene dine skal lyse i løpet av dagen. Vil du at de skal tennes og slukkes til bestemte tider så legger du det inn i appen, så styrer pærene dette selv. 

Styr pærene med en app eller med stemmen

WIZ LED-pærer styrer du enkelt i WIZ-appen, som finnes for både Android og iOS. I appen ser du hvilke pærer som er koblet opp i hvilket rom, styrer og dimmer pærene og setter opp automasjoner. Du kan også styre WIZ-pærene dine med Google Assistant – be Google Assistant om å justere lysstyrken eller slukke alt lys i stua.

Lang levetid

WiZ LED A67 med E27-sokkel har riktig lang levetid, hele 25 000 timers bruk. Dette tilsvarer 50 000 tennsykluser.

1015538 1015538 WIZ WIZ Wi-Fi BLE TW/11W G95 927-65 E27 12/1PF 929002451002 WiZ LED A67 er en virkelig kraftig LED-pære med en lysstyrke som tilsvarer 75 W. Med denne kan du virkelig skru opp lysstyrken, og den passer dermed godt i store rom. Dessuten har denne pæren hele 200° lysspredning. I tillegg til at lyset er kraftig er det også behagelig og varmhvitt, og du styrer det enkelt i WIZ-appen. Du kan tilpasse lyset etter hverdagen, for eksempel ved å justere lyset varmere under middagen og på ettermiddagen, og kaldere når du skal jobbe. I WIZ-appen kan du også fjernstyre pærene dine uansett hvor du befinner deg; hjemme, på jobb eller på ferie. Skap rutinerI appen kan du enkelt styre pærene dine med enkle grep. Dessuten kan du skape rutiner for hvordan du vil at pærene dine skal lyse i løpet av dagen. Vil du at de skal tennes og slukkes til bestemte tider så legger du det inn i appen, så styrer pærene dette selv. Styr pærene med en app eller med stemmenWIZ LED-pærer styrer du enkelt i WIZ-appen, som finnes for både Android og iOS. I appen ser du hvilke pærer som er koblet opp i hvilket rom, styrer og dimmer pærene og setter opp automasjoner. Du kan også styre WIZ-pærene dine med Google Assistant – be Google Assistant om å justere lysstyrken eller slukke alt lys i stua.Lang levetidWiZ LED A67 med E27-sokkel har riktig lang levetid, hele 25 000 timers bruk. Dette tilsvarer 50 000 tennsykluser. Smartbelysning 169 NOK 169 NewCondition InStock
  1. Smarte hjem
  2. Smartbelysning