Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

13 W smartpære med 16 millioner farger

WIZ Wi-Fi BLE 100W A67 E27 922-65 RGB 1PF/6

  Art.nr: 1013875
  • 13 W (100 W)
  • E27-sokkel
  • WiFi
  • Styr med stemmen eller via appen
  • Livslengde: 15 000 timer

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

WiZ LED E27 Full Color er en smart LED-pære med 13 W (100 W) og E27-sokkel. Monter den i ei valgfri lampe for å skape behagelig stemningslys hjemme ved hjelp av 16 millioner farger og varmt eller kaldt hvitt lys. Du kan tidsinnstille lampene dine etter daglige eller ukentlige skjemaer og styre dem med mobilen eller stemmen. WiZ-pærene kobles til routeren din, du trenger ingen ekstra enhet.

Justerbart hvitt lys

Velg fra en palett med millioner av fargetoner for å skape helt riktig atmosfære i stua. De subtile forskjellene i de dynamiske lyseffektene gjør omgivelsene stemningsfulle og innbydende.

Skap ditt eget lys

Praktisk styring

WiZ-appen er tilgjengelig for både Android og iOS og lar deg styre lyset uansett hvor du er. Du trenger for eksempel ikke å lure på om du slukket lyset i stua før du dro hjemmefra, eller du kan sitte på hotellrommet og insistere på at samboeren skal ha grønt lys i stua hele kvelden.

Juster lysstyrken enkelt

Juster lysstyrken enkelt

Juster lysstyrken opp eller ned til ønsket nivå ved hjelp av smarttelefonen din, fjernkontrollen WiZmote eller stemmen din. Du trenger ikke å installere en dyr dimmer.

WiZ har kontroll på energiforbruket

WiZ har kontroll på energiforbruket

WiZ-appen gir deg full oversikt over energiforbruket til WiZ-utstyret ditt. Ta en titt på dags- eller ukesrapporten din og planlegg neste ukes energiforbruk. 

Tilpass lyset etter situasjonen

Tilpass lyset etter situasjonen

Bruk de forhåndsinnstilte funksjonene i WiZ-appen for å dra nytte av det belysningsmønsteret som passer best til døgnrytmen fin. WiZ gir deg sterkt dagslys når du trenger energi og fokus, og justeres dertter sømlst til et mykt og varmt hvitt lys for å hjelpe deg å slappe av og forberede deg på søvn. 

I gang på et øyeblikk.

I gang på et øyeblikk

WiZ fungerer med WiFi-routeren din, det er ikke nødvendig med ekstrautstyr som gateways. Plugg i kontakten på lyskilden du vil bruke WiZ-pæra i og last ned WiZ-appen, så er alt klart til bruk. 

Styres med stemmen

Styres med stemmen

Med stemmeaktivering via Google, Amazon og Siri kan du styre WiZ-enhetene dine med stemmen.

1013875 1013875 WIZ WIZ Wi-Fi BLE 100W A67 E27 922-65 RGB 1PF/6 929002449702 WiZ LED E27 Full Color er en smart LED-pære med 13 W (100 W) og E27-sokkel. Monter den i ei valgfri lampe for å skape behagelig stemningslys hjemme ved hjelp av 16 millioner farger og varmt eller kaldt hvitt lys. Du kan tidsinnstille lampene dine etter daglige eller ukentlige skjemaer og styre dem med mobilen eller stemmen. WiZ-pærene kobles til routeren din, du trenger ingen ekstra enhet.*{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" allowfullscreen="" loading="lazy">Justerbart hvitt lysVelg fra en palett med millioner av fargetoner for å skape helt riktig atmosfære i stua. De subtile forskjellene i de dynamiske lyseffektene gjør omgivelsene stemningsfulle og innbydende.Praktisk styringWiZ-appen er tilgjengelig for både Android og iOS og lar deg styre lyset uansett hvor du er. Du trenger for eksempel ikke å lure på om du slukket lyset i stua før du dro hjemmefra, eller du kan sitte på hotellrommet og insistere på at samboeren skal ha grønt lys i stua hele kvelden.Juster lysstyrken enkeltJuster lysstyrken opp eller ned til ønsket nivå ved hjelp av smarttelefonen din, fjernkontrollen WiZmote eller stemmen din. Du trenger ikke å installere en dyr dimmer.WiZ har kontroll på energiforbruketWiZ-appen gir deg full oversikt over energiforbruket til WiZ-utstyret ditt. Ta en titt på dags- eller ukesrapporten din og planlegg neste ukes energiforbruk. Tilpass lyset etter situasjonenBruk de forhåndsinnstilte funksjonene i WiZ-appen for å dra nytte av det belysningsmønsteret som passer best til døgnrytmen fin. WiZ gir deg sterkt dagslys når du trenger energi og fokus, og justeres dertter sømlst til et mykt og varmt hvitt lys for å hjelpe deg å slappe av og forberede deg på søvn. I gang på et øyeblikkWiZ fungerer med WiFi-routeren din, det er ikke nødvendig med ekstrautstyr som gateways. Plugg i kontakten på lyskilden du vil bruke WiZ-pæra i og last ned WiZ-appen, så er alt klart til bruk. Styres med stemmenMed stemmeaktivering via Google, Amazon og Siri kan du styre WiZ-enhetene dine med stemmen. Smartbelysning 5 5 219 NOK 219 NewCondition InStock
  1. Smarte hjem
  2. Smartbelysning