Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Warm & Cool startpakke for smart belysning

Smartline Flow The Warm & Cool Light Kit. 2xLED E27 CCT/TW, 1xRemote

  Art.nr: 1010195
  • To LED-pærer og fjernkontroll
  • Sokkel: E27
  • Kontrolleres med Smartline Flow-app
  • Lysstyrke (lumen): 806 lm
  • Effekt: 9 W

Internett

På lager
Fri frakt eller prioritert håndtering?
Se leveringsalternativene dine her.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Produktbeskrivelse

The Warm & Cool Light Kit fra Smartline er en startpakke som har alt du trenger for å komme i gang i smart belysning. Pakken leveres med to Bluetooth LED-pærer med E27-sokkel. Med justerbar fargetemperatur og dimming kan du skape den rette belysningen for enhver anledning. Lyspærene har innebygd Bluetooth som gjør at du kan koble dem til din smarttelefon, og styre lampene via Smartline-appen. Denne Smartline-appen gir deg tilgang til alle de kjekke funksjonene denne lyspæren har å by på. I appen kan du skru den av eller på, aktivere en timer, dimme belysningen eller endre fargetemperatur. Alternativt kan du kontrollere funksjonene via den medfølgende fjernkontrollen. 

Fargetemperaturen til lampen måles i Kelvingrader (K), og fargetemperaturen kan justeres mellom 2700K-6500 K. 4000 K anses for å være behagelig kaldhvitt lys. Jo høyere tallet er, jo kaldere er lyset. Hvis du liker å lese eller har behov for å fokusere på studiene, er det gunstig med kaldhvitt lys. Hvis du inviterer til fest eller familiemiddag, er det hyggelig med varmhvit belysning.

1010195 1010195 Smartline Flow Smartline Flow The Warm & Cool Light Kit. 2xLED E27 CCT/TW, 1xRemote 13561 The Warm & Cool Light Kit fra Smartline er en startpakke som har alt du trenger for å komme i gang i smart belysning. Pakken leveres med to Bluetooth LED-pærer med E27-sokkel. Med justerbar fargetemperatur og dimming kan du skape den rette belysningen for enhver anledning. Lyspærene har innebygd Bluetooth som gjør at du kan koble dem til din smarttelefon, og styre lampene via Smartline-appen. Denne Smartline-appen gir deg tilgang til alle de kjekke funksjonene denne lyspæren har å by på. I appen kan du skru den av eller på, aktivere en timer, dimme belysningen eller endre fargetemperatur. Alternativt kan du kontrollere funksjonene via den medfølgende fjernkontrollen.  Fargetemperaturen til lampen måles i Kelvingrader (K), og fargetemperaturen kan justeres mellom 2700K-6500 K. 4000 K anses for å være behagelig kaldhvitt lys. Jo høyere tallet er, jo kaldere er lyset. Hvis du liker å lese eller har behov for å fokusere på studiene, er det gunstig med kaldhvitt lys. Hvis du inviterer til fest eller familiemiddag, er det hyggelig med varmhvit belysning. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Smartbelysning 5 3 299 NOK 299 NewCondition InStock
  1. Smarte hjem
  2. Smartbelysning