Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

LED-pære med skumringssensor

Philips LED D2D 60W A60 E27 WW FR ND SRT4

  Art.nr: 1014196
  • 7,5 W (~60 W)
  • E27-sokkel
  • Tennes og slukkes automatisk
  • 806 lumen
  • Behagelig lys

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Ei pære som tenner og slukker seg selv når sola står opp og ned? Jepp. Philips LED D2D 60W har innebygd skumringssensor som registrerer lysnivået i omgivelsene og tenner og slukker automatisk. E27-sokkelen gjør at den passer bra i utendørsbelysning som lyktestolper og fasadebelysning.

Innebygd skumringssensor

Den innebygde skumringssensoren gjør at lyset tennes når sola går ned og slukkes når den står opp. 

Energibesparende LED-pære

Denne LED-pæra har et maksimalt strømforbruk på 7,5 W og avgir 806 lumen, noe som tilsvarer en 60 W glødepære. Energibesparingen er derfor umiddelbar.

Behagelig for øynene

Det er enkelt å forstå hvordan skarpt lys kan andstrenge øynene. Er det for lyst blendes du, er det for dempet går du og myser.Når kan du lyse opp hjemmet ditt akkurat som du ønsker og skape den perfekte stemningen med LED-belysning, som i tillegg er behagelig for øynene.

1014196 1014196 Philips Philips LED D2D 60W A60 E27 WW FR ND SRT4 929001383631 Ei pære som tenner og slukker seg selv når sola står opp og ned? Jepp. Philips LED D2D 60W har innebygd skumringssensor som registrerer lysnivået i omgivelsene og tenner og slukker automatisk. E27-sokkelen gjør at den passer bra i utendørsbelysning som lyktestolper og fasadebelysning.Innebygd skumringssensorDen innebygde skumringssensoren gjør at lyset tennes når sola går ned og slukkes når den står opp. Energibesparende LED-pæreDenne LED-pæra har et maksimalt strømforbruk på 7,5 W og avgir 806 lumen, noe som tilsvarer en 60 W glødepære. Energibesparingen er derfor umiddelbar.Behagelig for øyneneDet er enkelt å forstå hvordan skarpt lys kan andstrenge øynene. Er det for lyst blendes du, er det for dempet går du og myser.Når kan du lyse opp hjemmet ditt akkurat som du ønsker og skape den perfekte stemningen med LED-belysning, som i tillegg er behagelig for øynene. Smartbelysning 119 NOK 119 NewCondition InStock
  1. Smarte hjem
  2. Smartbelysning