Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.
Nyhet

Frostet 7,5 W LED-pære med SceneSwitch

Philips LED Classic SSW 60W A60 E27 WW FRND 1SRT4

  Art.nr: 1014176
  • 7,5 / 3 / 1,6 W
  • E27-sokkel
  • Tre lysstyrker uten dimmer
  • 806/320/150 lumen
  • Behagelig for øynene

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Produktbeskrivelse

Philips LED Classic er LED-pære med SceneSwitch som lar deg velge blant tre lysnivåer uten dimmer. Du behøver ikke noe spesialutstyr, bare en vanlig lampe med E27-sokkel. Denne LED-pæra gir et vakkert, varmhvitt lys som er behagelig for øynene, har ekstra lang levetid og et design i frostet glass som ligner ei klassisk glødepære. Skrur du pæren på max tilsvarer lyset en 60 W glødepære.

Tre lysstyrker

Du trenger ingen elektriker, ingen dimmer, ingen ny lampe. Bare bytt ut den gamle pæren med en Philips SceneSwitch-pære og bruk strømbryteren som sitter på lampe din. Philips SceneSwitch lar deg velge mellom tre ulike lysstyrker, selv der du ikke kan dimme lyset, slik at du kan variere mellom arbeidslys og selskapsbelysning.

Når Philips SceneSwitch-pærene er på plass er det bare å bruke den vanlige strømbryteren for å tenne lyset med full styrke – 100 %. Skru av og tenn lyset igjen for å dempe til 40 %, og gjenta dette for å senke lyset ytterligere til 10 %.

Minnefunksjon

SceneSwitch-pærene har en innebygd minnechip som husker den siste lyssettingen hvis strømbryteren er av i over seks sekunder. Når du skrur av lyset på kvelden husker altså pæren hvordan du foretrekker belysningen når du tenner lyset neste morgen.

Energibesparende LED-pære

Denne LED-pæren har et maksimalt strømforbruk på 4,5 W. Den kan stilles inn på tre forskjellige lysstyrker og avgir 470 lumen, noe som tilsvarer en 40 W glødepære. Energibesparingen er derfor umiddelbar.

Klassisk form

LED-pærer er rimeligere og mer miljøvennlige enn glødepærer, men ikke alltid like pene. Denne pæra er laget i klarglass og imiterer det vakre, glitrende lyset fra tradisjonelle pærer. Den passer overalt og kan trygt vises frem. E27-sokkelen passer i de fleste vanlige armaturer, og det klassiske designet gjør dette til et godt valg i lamper uten lampeskjerm.

Behagelig for øynene

Det er enkelt å forstå hvordan skarpt lys kan anstrenge øynene. Er det for lyst blendes du, er det for dempet går du og myser. Nå kan du lyse opp hjemmet ditt akkurat som du ønsker og skape den perfekte stemningen med LED-belysning, som i tillegg er behagelig for øynene.

1014176 1014176 Philips Philips LED Classic SSW 60W A60 E27 WW FRND 1SRT4 929002445558 Philips LED Classic er LED-pære med SceneSwitch som lar deg velge blant tre lysnivåer uten dimmer. Du behøver ikke noe spesialutstyr, bare en vanlig lampe med E27-sokkel. Denne LED-pæra gir et vakkert, varmhvitt lys som er behagelig for øynene, har ekstra lang levetid og et design i frostet glass som ligner ei klassisk glødepære. Skrur du pæren på max tilsvarer lyset en 60 W glødepære.Tre lysstyrkerDu trenger ingen elektriker, ingen dimmer, ingen ny lampe. Bare bytt ut den gamle pæren med en Philips SceneSwitch-pære og bruk strømbryteren som sitter på lampe din. Philips SceneSwitch lar deg velge mellom tre ulike lysstyrker, selv der du ikke kan dimme lyset, slik at du kan variere mellom arbeidslys og selskapsbelysning.Når Philips SceneSwitch-pærene er på plass er det bare å bruke den vanlige strømbryteren for å tenne lyset med full styrke – 100 %. Skru av og tenn lyset igjen for å dempe til 40 %, og gjenta dette for å senke lyset ytterligere til 10 %.MinnefunksjonSceneSwitch-pærene har en innebygd minnechip som husker den siste lyssettingen hvis strømbryteren er av i over seks sekunder. Når du skrur av lyset på kvelden husker altså pæren hvordan du foretrekker belysningen når du tenner lyset neste morgen.Energibesparende LED-pæreDenne LED-pæren har et maksimalt strømforbruk på 4,5 W. Den kan stilles inn på tre forskjellige lysstyrker og avgir 470 lumen, noe som tilsvarer en 40 W glødepære. Energibesparingen er derfor umiddelbar.Klassisk formLED-pærer er rimeligere og mer miljøvennlige enn glødepærer, men ikke alltid like pene. Denne pæra er laget i klarglass og imiterer det vakre, glitrende lyset fra tradisjonelle pærer. Den passer overalt og kan trygt vises frem. E27-sokkelen passer i de fleste vanlige armaturer, og det klassiske designet gjør dette til et godt valg i lamper uten lampeskjerm.Behagelig for øyneneDet er enkelt å forstå hvordan skarpt lys kan anstrenge øynene. Er det for lyst blendes du, er det for dempet går du og myser. Nå kan du lyse opp hjemmet ditt akkurat som du ønsker og skape den perfekte stemningen med LED-belysning, som i tillegg er behagelig for øynene. Smartbelysning 89 NOK 89 NewCondition InStock
  1. Smarte hjem
  2. Smartbelysning