Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Energibesparende LED-pære med klassisk design

Philips LED classic 60W A60 E27 WW CL ND SRT4

  Art.nr: 1014182
  • 7 W (~60 W)
  • E27-sokkel
  • 806 lumen
  • Behagelig for øynene
  • Varmhvitt lys

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Med Philips Classic LED A60 60W trenger du ikke å velge mellom energieffektivitet, design og funksjon. Denne LED-pæra gir et vakkert, varmhvitt lys som er behagelig for øynene, har ekstra lang levetid og et  design i klart glass som ligner ei klassisk glødepære. 

Perfekt for grunnbelysning

LED-pærene fra Philips er moderne, allsidige og passer perfekt som grunnbelysning i alle rom. Denne LED-pæra har et maksimalt strømforbruk på 7 W og avgir 806 lumen, noe som tilsvarer en 60 W glødepære. Energibesparingen er derfor umiddelbar.

Klassisk form

LED-pærer er rimeligere og mer miljøvennlige enn glødepærer, men ikke alltid like pene. Denne pæra er laget i klarglass og imiterer det vakre, glitrende lyset fra tradisjonelle pærer. Den passer overalt og kan trygt vises frem. E27-sokkelen passer i mange taklamper, utendørsarmaturer og vegglamper, og designet gjør dette til et godt valg i lamper uten lampeskjerm.

Behagelig for øynene

Det er enkelt å forstå hvordan skarpt lys kan anstrenge øynene. Er det for lyst blendes du, er det for dempet går du og myser. Nå kan du lyse opp hjemmet ditt akkurat som du ønsker og skape den perfekte stemningen med LED-belysning, som i tillegg er behagelig for øynene.

1014182 1014182 Philips Philips LED classic 60W A60 E27 WW CL ND SRT4 929001387395 Med Philips Classic LED A60 60W trenger du ikke å velge mellom energieffektivitet, design og funksjon. Denne LED-pæra gir et vakkert, varmhvitt lys som er behagelig for øynene, har ekstra lang levetid og et  design i klart glass som ligner ei klassisk glødepære. Perfekt for grunnbelysningLED-pærene fra Philips er moderne, allsidige og passer perfekt som grunnbelysning i alle rom. Denne LED-pæra har et maksimalt strømforbruk på 7 W og avgir 806 lumen, noe som tilsvarer en 60 W glødepære. Energibesparingen er derfor umiddelbar.Klassisk formLED-pærer er rimeligere og mer miljøvennlige enn glødepærer, men ikke alltid like pene. Denne pæra er laget i klarglass og imiterer det vakre, glitrende lyset fra tradisjonelle pærer. Den passer overalt og kan trygt vises frem. E27-sokkelen passer i mange taklamper, utendørsarmaturer og vegglamper, og designet gjør dette til et godt valg i lamper uten lampeskjerm.Behagelig for øyneneDet er enkelt å forstå hvordan skarpt lys kan anstrenge øynene. Er det for lyst blendes du, er det for dempet går du og myser. Nå kan du lyse opp hjemmet ditt akkurat som du ønsker og skape den perfekte stemningen med LED-belysning, som i tillegg er behagelig for øynene. Smartbelysning 39 NOK 39 NewCondition InStock
  1. Smarte hjem
  2. Smartbelysning