Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Dimbar LED-pære med klassisk design

Philips LED classic 40W P45 E14 WGD90 CL SRT4

  Art.nr: 1014189
  • 4,5 W (~40 W)
  • E14-sokkel
  • 470 lumen
  • Behagelig for øynene
  • Varmhvitt lys

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Med Philips Classic LED 40W P45 E14 WGD90 trenger du ikke å velge mellom energieffektivitet, design og funksjon. Denne LED-pæra gir et vakkert, varmhvitt lys som er behagelig for øynene, har ekstra lang levetid og et  design i klart glass som ligner ei klassisk glødepære. 

Perfekt for grunnbelysning

LED-pærene fra Philips er moderne, allsidige og passer perfekt som grunnbelysning i alle rom. Denne LED-pæra har et maksimalt strømforbruk på 4,5 W og avgir 470 lumen, noe som tilsvarer en 40 W glødepære. Energibesparingen er derfor umiddelbar.

Klassisk form

LED-pærer er rimeligere og mer miljøvennlige enn glødepærer, men ikke alltid like pene. Denne pæra er laget i klarglass og imiterer det vakre, glitrende lyset fra tradisjonelle pærer. Den passer overalt og kan trygt vises frem. Den lille E14-sokkelen passer i mange bord- og vindusarmaturer, og designet gjør dette til et godt valg i lamper uten lampeskjerm. Den runde formen gjø også at denne pære passer godt i armaturer der skjermen klemmes fast over pæra.

Dimbar

Denne dimbare lyskilden kan du dimme fra et varmt lys på 2 200 K til 2 700 K. Jo mer du dimmer, dess varmere blir lyset.

Behagelig for øynene

Det er enkelt å forstå hvordan skarpt lys kan anstrenge øynene. Er det for lyst blendes du, er det for dempet går du og myser. Nå kan du lyse opp hjemmet ditt akkurat som du ønsker og skape den perfekte stemningen med LED-belysning, som i tillegg er behagelig for øynene.

1014189 1014189 Philips Philips LED classic 40W P45 E14 WGD90 CL SRT4 929002393601 Med Philips Classic LED 40W P45 E14 WGD90 trenger du ikke å velge mellom energieffektivitet, design og funksjon. Denne LED-pæra gir et vakkert, varmhvitt lys som er behagelig for øynene, har ekstra lang levetid og et  design i klart glass som ligner ei klassisk glødepære. Perfekt for grunnbelysningLED-pærene fra Philips er moderne, allsidige og passer perfekt som grunnbelysning i alle rom. Denne LED-pæra har et maksimalt strømforbruk på 4,5 W og avgir 470 lumen, noe som tilsvarer en 40 W glødepære. Energibesparingen er derfor umiddelbar.Klassisk formLED-pærer er rimeligere og mer miljøvennlige enn glødepærer, men ikke alltid like pene. Denne pæra er laget i klarglass og imiterer det vakre, glitrende lyset fra tradisjonelle pærer. Den passer overalt og kan trygt vises frem. Den lille E14-sokkelen passer i mange bord- og vindusarmaturer, og designet gjør dette til et godt valg i lamper uten lampeskjerm. Den runde formen gjø også at denne pære passer godt i armaturer der skjermen klemmes fast over pæra.DimbarDenne dimbare lyskilden kan du dimme fra et varmt lys på 2 200 K til 2 700 K. Jo mer du dimmer, dess varmere blir lyset.Behagelig for øyneneDet er enkelt å forstå hvordan skarpt lys kan anstrenge øynene. Er det for lyst blendes du, er det for dempet går du og myser. Nå kan du lyse opp hjemmet ditt akkurat som du ønsker og skape den perfekte stemningen med LED-belysning, som i tillegg er behagelig for øynene. Smartbelysning 55 NOK 55 NewCondition InStock
  1. Smarte hjem
  2. Smartbelysning