Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Kroneformet LED-pære med frostet glass

Philips LED classic 40W B35 E14 WW FR ND SRT4

  Art.nr: 1014164
  • 4,3 W (~40 W)
  • E14-sokkel
  • 470 lumen
  • Behagelig for øynene
  • Varmhvitt lys

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Philips Classic LED B35 4,3W er snill både mot miljøet og lommeboka. Denne LED-pæra gir et vakkert, varmhvitt lys som er behagelig for øynene, har ekstra lang levetid og et design i frostet glass. LED-pærer fra Philips har ekstra lang levetid og blander et pent design med gode egenskaper.

Energibesparende

LED-pærene fra Philips er moderne, allsidige og passer perfekt som grunnbelysning i alle rom. Denne LED-pæra har et maksimalt strømforbruk på 4,3 W og avgir 470 lumen, noe som tilsvarer en 40 W glødepære. Levetiden er også mye lenger enn på glødepærer, så dette er et enkelt valg uansett om du vil tenke på lommeboka eller miljøet.

Klassisk form

LED-pærer er rimeligere og mer miljøvennlige enn glødepærer, men ikke alltid like pene. Denne pæra er laget i frostet glass og imiterer det myke lyset fra tradisjonelle pærer. Den passer overalt og kan trygt vises frem. E14-sokkelen passer i mange bord- og vinduslamper med skjerm.

Behagelig for øynene

Det er enkelt å forstå hvordan skarpt lys kan anstrenge øynene. Er det for lyst blendes du, er det for dempet går du og myser. Nå kan du lyse opp hjemmet ditt akkurat som du ønsker og skape den perfekte stemningen med LED-belysning, som i tillegg er behagelig for øynene.

1014164 1014164 Philips Philips LED classic 40W B35 E14 WW FR ND SRT4 929001345355 Philips Classic LED B35 4,3W er snill både mot miljøet og lommeboka. Denne LED-pæra gir et vakkert, varmhvitt lys som er behagelig for øynene, har ekstra lang levetid og et design i frostet glass. LED-pærer fra Philips har ekstra lang levetid og blander et pent design med gode egenskaper.EnergibesparendeLED-pærene fra Philips er moderne, allsidige og passer perfekt som grunnbelysning i alle rom. Denne LED-pæra har et maksimalt strømforbruk på 4,3 W og avgir 470 lumen, noe som tilsvarer en 40 W glødepære. Levetiden er også mye lenger enn på glødepærer, så dette er et enkelt valg uansett om du vil tenke på lommeboka eller miljøet.Klassisk formLED-pærer er rimeligere og mer miljøvennlige enn glødepærer, men ikke alltid like pene. Denne pæra er laget i frostet glass og imiterer det myke lyset fra tradisjonelle pærer. Den passer overalt og kan trygt vises frem. E14-sokkelen passer i mange bord- og vinduslamper med skjerm.Behagelig for øyneneDet er enkelt å forstå hvordan skarpt lys kan anstrenge øynene. Er det for lyst blendes du, er det for dempet går du og myser. Nå kan du lyse opp hjemmet ditt akkurat som du ønsker og skape den perfekte stemningen med LED-belysning, som i tillegg er behagelig for øynene. Smartbelysning 5 1 49 NOK 49 NewCondition InStock
  1. Smarte hjem
  2. Smartbelysning